Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem nem végez házimunkát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem nem végez házimunkát se semmit, hogy vegyem rá, hogy változzon?

Figyelt kérdés

GYES-en lévő feleségem itthon van, de többnyire egész nap csak sorozatokat néz és a gyermekünket is inkább az anyám és párom anyja gondozza felváltva. Itthon meg gyűlik a kosz, szennyes, mosatlan. A vasárnapi főzés és ebéd után még mindig nem mosogatott el. Egy ideig munka után nekiálltam az itthoni dolgoknak is, de már feladtam. Egyedül nem megy. Próbáltam vele beszélni, de hisztérikusan reagál. Azt is mondta már, hogy elege van, hogy mindenki vele jön és hogy az anyja meg az én anyám se jöjjön többet, mert beleszólnak az életébe (pedig csak jót akarnak neki) és hogy addig "zaklatjuk" amíg el nem megy, mert egyedül akar élni kötöttségek nélkül. Hétvégére elengedtem kicsit szórakozni a barátnőivel, hátha kicsit lenyugszik, bár azok elég felelőtlenek és őt is fűtik rendszeresen a családja ellen.

Hogyan lehetne vele megértetni végre, hogy ő már nem tini és vannak felelősségei és mi csak jót akarunk neki? Régen pedig nem volt ilyen, mindent megcsinált rendesen és tervei is voltak most meg csak züllik.

2023. febr. 9. 07:51
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
30%
Ezek nevetséges kifogások a kérdező párja oldaláról. A segge ki van nyalva mégsem jó. Elmehetett bulizni. Aki takarítónőt, meg bébiszittert javasolt remélem tisztában van azzal, hogy ez pénzbe kerül és nem kevésbe. Bár az ő felfogása alatt gondolom, ha ezt nem teheted meg, ne vállalj gyereket.
2023. febr. 9. 08:15
 12/52 anonim ***** válasza:
79%

Ők ne segítsenek, ahogy írtam.

Vedd már észre, amit mond neked, beleszólnak az életébe. Ez a valóság számára. Te magad írtad, és te is kis szerencsétlen azt hiszed, hogy jót akarnak neki. Nem akarnak.

Ez tipikus mondata ezen személyeknek, a "csak jót akarok", a kedvenc aranypapírba csomagolt szarom. Senki semmit ne akarjon a feleségedtől, te sem. Ne ugráljatok a fején! Kizálólag a párterápia fog segíteni, semmi más. Különben nagy bajok lesznek.

2023. febr. 9. 08:15
 13/52 anonim ***** válasza:
20%
Tehát asszonypajti egész nap döglik a tv előtt, gyesen van ami azt jelenti, hogy vagy legalább 2 éves mar a gyerek, vagy nem dolgozott szülés előtt se. De még takarítónő meg kajarendeléssel támogatni kéne, hogy továbbra se mozduljon meg?
2023. febr. 9. 08:16
 14/52 anonim ***** válasza:
88%

Nem fognak segíteni az itteni válaszok, mert nem látnak bele az életetekbe. Én ezzel foglalkozom. Kellene még ugyan pár infó, de az már tűpontos, hogy empatikus, támogató közegre van szüksége a feleségednek. Ez egy segélykiáltás, ha mint írod, régebben megcsinálta a dolgokat.

Ha gondolod írj privátban, mert itt a sok bába között elvész a gyerek. Vannak akik nem tartanak még itt.

2023. febr. 9. 08:21
 15/52 A kérdező kommentje:
Akik azt írják, hogy küldjem el a nagyszülőket, mégis hogy gondolták, ki fogja a gyereket egyáltalán ellátni? Mert az anyja nem az biztos. Nekem nincs pénzem takarítónőre meg babysitterre. Plusz anyámmal és anyósommal se akarok vitát, meg egyet is értek velük.
2023. febr. 9. 08:22
 16/52 anonim ***** válasza:
49%
#15 Mondjuk az apja?
2023. febr. 9. 08:23
 17/52 anonim ***** válasza:
63%

16-os

És ameddig apa dolgozik, addig ki látja el a gyereket? Vagy szerinted 8-10 órán keresztül nem kell vele foglalkozni?

2023. febr. 9. 08:25
 18/52 anonim ***** válasza:
52%

Egyre jobbak a válaszok :D

Apa dolgozzon, mellette lássa el a gyereket, meg takarítson is. Igazatok van :D

2023. febr. 9. 08:25
 19/52 anonim ***** válasza:
72%
#18 Miért, amikor anya GYES után is dolgozik, főz-mos-takarít és még együtt is tanul a gyerekkel, miközben apának annyi a dolga, hogy dolgozzon és hétvégén pontban délben letegye a távirányítót, az korrekt? Igen, apuci is be tud segíteni, elvégre az ő gyereke. Nemcsak megcsinálni kell tudni, és amúgy is a 21. században élünk. Én tökön szúrtam volna magam, ha nem pelenkázok legalább annyit, mint a feleségem.
2023. febr. 9. 08:28
 20/52 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem az ilyet. Konkrétan elmondta, gondolom nem is csak egyszer, hogy mi a baja, de egyik füleden be a másikon ki. Évek óta hallgatja a non-stop cseszegetést, ráadásul két mamától egyszerre, nem csoda ha kezd elgurulni a gyógyszer. Én karácsonykor szoktam egy hetet egyhuzamban anyámmal tölteni, de a végére már olyan feszült vagyok, hogy legszívesebben a hajam tépném. Pedig ő is "csak jót akar".

Az a baj, hogy innen nagyon nehéz a kiút. Ha holnaptól kirakjátok a mamákat, az nem old meg varázsütésre semmit. Benne már leülepedett, hogy ő szar anya, szar feleség aki nem tud semmit jól csinálni. Terápiát meg lehet próbálni, de az ha segít is nem két nap alatt. Lehet a válás segítene leginkább. Ő felszabadulna a nyomás alól, te meg megszabadulnál a lusta asszonytól, aki csak kolonc.

2023. febr. 9. 08:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!