40 körüli feleségek: mennyit segít a házimunkában a férjetek?
Most, hogy itthon vagyok, és jut időm mindenre bőven, nem segit, de ha dolgozom, akkor bármit megcsinál, amire nekem nem volt időm, sőt főzni is szokott, mert ő ér hamarabb a munkából.
Nem állitom, hogy olyan, mint amikor én csinálom, de megvan, és én ezért nagyon hálás vagyok, hogy nem délután 6-kor kell nekifogni bárminek. Majd a hétvégén megcsinálom rendesen.
n/46
Igazából sokkal többet dolgozik, mint én és sokkal később ér haza. így nem várom el tőle, hogy bármit is csináljon hétközben. Hétvégén meg, ha megkérem megcsinálja. A teregetést szoktam rábízni. Egész ügyes.
a mosást pedig az ismnert okokból nem merem ráhagyni.
Csak hétvégén kell segítenie
Ja: 37 éves vagyok, ő pedig 47, csak hogy javítsuk a statisztikát. :)
(előző)
Eddig rengeteget dolgozott, és ezért nem is vártam el, hogy segítsen, de ha megtette akkor igazán jól esett.
Nyár viszont sajnos munkanélküli, de azóta nagyon sokat segít. Főleg a bevásárlás, főzés, mosogatás, takarítás, "elpakolászás"- magyarul rendrakás :-) területén.
Vasalni még soha nem próbált, a mosógépet pedig még soha nem indította el. De ezt nem szemrehányásként mondom.
Tényleg nagyon rendes és sokat segít.
upsz... nálam is lemaradt:
én: 45, a férjem: 48
Minő reményteljes jövő!!! Amiket olvasok, felderül a szívem! :-D Hogy csináljátok?
Pár év múlva talán már az enyém is fog segíteni???
Nálunk nagyjából semmit sem csinál. Örülök, ha elviszi a tányérját (ha egyedül eszik) a mosogató felé. Ő is azt mondja, hogy ő dolgozik, én meg otthon vagyok 2 pici gyerekkel, ezért az én dolgom. Persze értékeli az otthoni fáradozásaimat, de csak szóban, akkor sem csinál semmit.
Igaz mi még "csak" 35N/39F vagyunk.
Félek, ha visszamegyek dolgozni a GYES után, akkor sem fog továbbra sem ilyesmit csinálni.... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!