Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 körüli feleségek: mennyit...

40 körüli feleségek: mennyit segít a házimunkában a férjetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 20:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Sokat.A mosáson és vasaláson kívül mindenből kiveszi a részét.Főleg hétvégén, mert hétközben dolgozik
2010. jan. 9. 20:53
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Most, hogy itthon vagyok, és jut időm mindenre bőven, nem segit, de ha dolgozom, akkor bármit megcsinál, amire nekem nem volt időm, sőt főzni is szokott, mert ő ér hamarabb a munkából.

Nem állitom, hogy olyan, mint amikor én csinálom, de megvan, és én ezért nagyon hálás vagyok, hogy nem délután 6-kor kell nekifogni bárminek. Majd a hétvégén megcsinálom rendesen.

n/46

2010. jan. 9. 20:56
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Igazából sokkal többet dolgozik, mint én és sokkal később ér haza. így nem várom el tőle, hogy bármit is csináljon hétközben. Hétvégén meg, ha megkérem megcsinálja. A teregetést szoktam rábízni. Egész ügyes.

a mosást pedig az ismnert okokból nem merem ráhagyni.

Csak hétvégén kell segítenie

2010. jan. 9. 20:59
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ő főz és ő csinálja a bevásárlást. A többit én.
2010. jan. 9. 21:14
 5/23 A kérdező kommentje:
Na, csak azért kérdezem, mert Mo.-on egy felmérés szerint a családok több mint 70 %-ában a hagyományos felállás működik (tehát az asszony főz-most-takarít-gyereket nevel, a férj csak munkába jár). Pedig az én férjem is sokat segít, imádom is érte:), de ezek szerint ez nem is olyan általános. Esetleg a fiatalabbak körében.
2010. jan. 9. 21:17
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Jelenleg mindent ő csinál, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Régebben teljesen megosztottuk, de a mosogatást akkor sem engedte át nekem, mert imádja. Nem haragszom miatta. :)
2010. jan. 9. 21:19
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja: 37 éves vagyok, ő pedig 47, csak hogy javítsuk a statisztikát. :)

(előző)

2010. jan. 9. 21:21
 8/23 igabcsy ***** válasza:
100%

Eddig rengeteget dolgozott, és ezért nem is vártam el, hogy segítsen, de ha megtette akkor igazán jól esett.

Nyár viszont sajnos munkanélküli, de azóta nagyon sokat segít. Főleg a bevásárlás, főzés, mosogatás, takarítás, "elpakolászás"- magyarul rendrakás :-) területén.

Vasalni még soha nem próbált, a mosógépet pedig még soha nem indította el. De ezt nem szemrehányásként mondom.

Tényleg nagyon rendes és sokat segít.

2010. jan. 9. 21:28
 9/23 igabcsy ***** válasza:
100%

upsz... nálam is lemaradt:

én: 45, a férjem: 48

2010. jan. 9. 21:28
 10/23 anonim ***** válasza:
42%

Minő reményteljes jövő!!! Amiket olvasok, felderül a szívem! :-D Hogy csináljátok?

Pár év múlva talán már az enyém is fog segíteni???

Nálunk nagyjából semmit sem csinál. Örülök, ha elviszi a tányérját (ha egyedül eszik) a mosogató felé. Ő is azt mondja, hogy ő dolgozik, én meg otthon vagyok 2 pici gyerekkel, ezért az én dolgom. Persze értékeli az otthoni fáradozásaimat, de csak szóban, akkor sem csinál semmit.

Igaz mi még "csak" 35N/39F vagyunk.

Félek, ha visszamegyek dolgozni a GYES után, akkor sem fog továbbra sem ilyesmit csinálni.... :-(

2010. jan. 9. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!