Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 körüli feleségek: mennyit...

40 körüli feleségek: mennyit segít a házimunkában a férjetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 20:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért lettem lepontozva. :( Nem úri passzióból fekszem, elölfekvő lepényem van, csak hétvégére jöhetek haza a kórházból, és kérdéses, hogy egyáltalán ki tudom-e hordani addig a babát, hogy ne legyen koraszülött. Aki lepontozott, elhiheti, hogy sokkal szívesebben takarítanék egész nap, mint hogy ez legyen. :(

(21.19-es.)

2010. jan. 9. 21:51
 12/23 anonim ***** válasza:

Ne vedd annyira a szívedre h lepontoztak! Nagyon sok köcsög jár erre akinek az a hobbija h lepontoz másokat! Szóval nyugi, nem a te válaszod volt a rossz, nincs is olyan h rossz válasz:)

Bocsi h nem idetartozik amit írtam!

2010. jan. 9. 22:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi 37 és 42 vagyunk :) Sokat segít, kb fele-fele arányban, már majdnem 20 éve együtt vagyunk. Mivel én is dolgozom, ő is, így itthon is mindig "felezzük" a munkát, ez a kezdetektől így van. Vannak kedvencei, pld. porszívózás és ablakpucolás, teregetés, vasalás.. a többi az enyém.. :) De néha főzni is segít (pedig nem tud), és sokszor elmosogat. Játszik a gyerekkel. Én elégedett vagyok. :)
2010. jan. 9. 22:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, ne vedd a szívedre! Veszélyeztetettnek lenni nem habos torta. Ezt remélhetőleg mindenki tudja. Mivel a százalékból úgy tűnik, csak egy valaki nem nyomott zöldet, vedd úgy, hogy véletlenül csinálta :) Tegnap nekem sikerült egy nekem nagyon tetsző kérdést leszürkézni véletlenül, mert épp picit arrébb ugrott a nyilacskám. Téged ügyesen felpontoztalak és szurkolok is, hogy minden OK legyen.
2010. jan. 9. 22:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

38 vagyok, a férjem 39.

Nagyon sokat segít, a takarítást, kerti munkákat együtt csináljuk, a mosás-vasalás az enyém, bevásárol, ha kérem, de azt inkább én intézem. Ő dolgozik, este 6-ra ér haza, én otthon a legkisebbel (3 gyerekünk van). Amikor velünk van (este, hétvége) mindenből kiveszi a részét, öltöztetés, etetés, fürdetés, pelenkázás, "gyerekszórakoztatás", ugyan úgy mint én. Nem tudom, hogy hogyan lehet ezt elérni már meglévő kapcsolatban, nálunk az első perctől természetes volt, hogy közösek a feladatok, annak ellenére hogy mindig a sokszorosát kereste, mint én. Valószínűleg a te párodnak más az értékrendje, "magától" nem fog változni.

2010. jan. 10. 09:28
 16/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, az én párom is segítőkész, nincs ezzel gond.

Mint a kommentemben is írtam, arra volnék kíváncsi, hogy tényleg olyan sok feleség marad-e magára a háztartási munkában, mint azt egy vizsgálat állítja. (Azért kérdeztem 40 körülieket, mert akkorra már ők is visszamentek dolgozni, nem gyesen, gyeden vannak.)

2010. jan. 10. 13:57
 17/23 A kérdező kommentje:

A válaszokat természetesen köszönöm és felpontoztam!

Jöhet még:)

2010. jan. 10. 13:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát mi ugyan nem vagyunk házasok, csak "járunk" 9 éve, de a bikaerős kedves párom előbb összedob valami egyszerű kaját, akár el is mosogat (ezeket nem várom el ), minthogy pl. autószerelő létére hozzányúlna a kocsimhoz.. Én meg vagy megcsinálom amit tudok, vagy fizethetem a szakikat nem kevés pénzzel. Hát, ez is egy érdekes hozáállás és mukamegosztás, nem??
2010. jan. 10. 14:23
 19/23 anonim ***** válasza:
A "leosztás" szerint a házimunka oroszlánrésze az enyém, a férjem hébe hóba csinál valamit, főzni viszont nagyon jól főz, és hétvégén szinte mindig pörög egyet a konyhába. Nekem ez nem teher, szívesen csinálom. 40 vagyok, a férjem 41.
2010. jan. 10. 15:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Tegnap 21:47-es vagyok ismét.

Köszi a lepontozásokat....

Miért is vagyok "büntetve"???

2010. jan. 10. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!