40 körüli feleségek: mennyit segít a házimunkában a férjetek?

Nem értem, miért lettem lepontozva. :( Nem úri passzióból fekszem, elölfekvő lepényem van, csak hétvégére jöhetek haza a kórházból, és kérdéses, hogy egyáltalán ki tudom-e hordani addig a babát, hogy ne legyen koraszülött. Aki lepontozott, elhiheti, hogy sokkal szívesebben takarítanék egész nap, mint hogy ez legyen. :(
(21.19-es.)

Ne vedd annyira a szívedre h lepontoztak! Nagyon sok köcsög jár erre akinek az a hobbija h lepontoz másokat! Szóval nyugi, nem a te válaszod volt a rossz, nincs is olyan h rossz válasz:)
Bocsi h nem idetartozik amit írtam!

38 vagyok, a férjem 39.
Nagyon sokat segít, a takarítást, kerti munkákat együtt csináljuk, a mosás-vasalás az enyém, bevásárol, ha kérem, de azt inkább én intézem. Ő dolgozik, este 6-ra ér haza, én otthon a legkisebbel (3 gyerekünk van). Amikor velünk van (este, hétvége) mindenből kiveszi a részét, öltöztetés, etetés, fürdetés, pelenkázás, "gyerekszórakoztatás", ugyan úgy mint én. Nem tudom, hogy hogyan lehet ezt elérni már meglévő kapcsolatban, nálunk az első perctől természetes volt, hogy közösek a feladatok, annak ellenére hogy mindig a sokszorosát kereste, mint én. Valószínűleg a te párodnak más az értékrendje, "magától" nem fog változni.
Kedves utolsó válaszoló, az én párom is segítőkész, nincs ezzel gond.
Mint a kommentemben is írtam, arra volnék kíváncsi, hogy tényleg olyan sok feleség marad-e magára a háztartási munkában, mint azt egy vizsgálat állítja. (Azért kérdeztem 40 körülieket, mert akkorra már ők is visszamentek dolgozni, nem gyesen, gyeden vannak.)
A válaszokat természetesen köszönöm és felpontoztam!
Jöhet még:)

Tegnap 21:47-es vagyok ismét.
Köszi a lepontozásokat....
Miért is vagyok "büntetve"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!