Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen után amit lent leírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen után amit lent leírtam mit csinálnátok? Annyira el vagyok keseredve..

Figyelt kérdés
Van egy férjem és két gyerekünk. Férjem vállalkozásba kezdett és annyira beindult neki hogy csak arról tud beszélni, azóta imádja a munkáját, hétfőtől péntekig reggel 7től este 7ig dolgozik (ezzel nincs is problémám) de hétvégén is kitalál mindig valamit hogy bemenjen a műhelyébe dolgozni. Sajnos alig tölt velünk időt. És egyszer megkérdeztem tőle hogy velünk nem szeret lenni? Erre azt válaszolta hogy neki unalmas leülni a gyerekekkel játszani (4 éves és 1,5 éves gyerekekről van szó). Kérdeztem tőle hogy akkor miért ezt az életet választotta. Azt mondta, nem gondolta hogy ilyen unalmas lesz. Hát ez nekem borzasztóan fájt, 1-2 nap múlva megakartam ezt beszèlni vele és letagadta hogy ilyet mondott. Sajnos semmit nem tudok vele megbeszèlni mert én mindig hülyeségeket beszélek. Lassan már semmi kommunikáció nincs közöttünk. Mit tegyek? Párterápiát javasoltam neki de hallani sem akar róla. El vagyok keseredve.
2023. jan. 28. 21:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 Pont így vagyok vele 😂
2023. jan. 29. 08:38
 22/28 anonim ***** válasza:
76%

#16:

“Legközelebb jobban nézd meg kitől szülsz gyereket.“

Igy is nehez lesz egyedul ket gyerekkel, hat ha meg a harmadik gyerek apja is ugyanilyen semmirevalo lesz, brutalisan neheznek fog bizonyulni. En inkabb nem javasolnam a kerdezonek a gyerekvallalast.

2023. jan. 29. 11:55
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

Nő vagyok, 4 gyerekem van, imádom őket, de bizony unalmasnak találom, amikor leülök a gyerekekkel jatszani. Én azt szeretem, ha valahogy organikusan összesimul az ő tevékenységük az enyémmel, pl. kertészkedem ők meg bogarakat figyelnek, saraznak, "segítenek" körülöttem, vagy olyasmit játszanak, amiben én csak valamiféle körülmény vagyok a tevékenységemmel együtt, és nem az az egyetlen feladatom, hogy játsszak (pl. én vagyok a ház a fogócskában, vagy szellemként huhogok és ők félnek, vagy a porszívós szörny vagyok, vagy ilyesmi).

Szerintem az önmagában nem feltétlenül szörnyű, hogy a 100%-os fókuszú játékot unalmasnak találja. A szomorú, hogy az együtt töltött időben ő nem találta meg a saját örömét más módokon sem. Szerintem mielőtt végleg leírod őt, együtt megpróbálhatnátok megkeresni, mi az, amit élvezni tud a társaságotokban, és megbeszélni azt, hogy amúgy ne az legyen az egyetlen szempontja a napjának alakításakor, hogy mi szórakoztatja és mi nem. Szülőként egy rakás kevésbé élvezetes feladata van az embernek, erre azért nyilván számított. Illetve én szerveznék olyan időket, amikor egyedül van a gyerekekkel. Ez hátha segít megtalálnia a saját szülői identitását.

2023. jan. 30. 11:33
 24/28 anonim ***** válasza:
82%
22. Nem azt javasoltam, hogy szüljön másik palitól is, szimplán rámutattam, hogy jobb ha többször átgondolja a dolgot. Sokszor van hogy egy nő több pasijának is gyereket szül kb vàlogatás nélkül. Aztán csodálkozik hogy egyedül van 2-3 gyerekkel akik csak féltestvérek. Konkrétan ismerek olyat akinek 4 gyereke van 4 apától, és most egy 5.- től terhes.
2023. jan. 30. 12:01
 25/28 anonim ***** válasza:
19: Én esetem? :)
2023. jan. 30. 14:15
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
1-es, és TI miért nem fogjátok fel, ha nem akartok gyereket nevelni húzzatok gumit a farkatokra ;) Ennyire egyszerű a dolog.
2023. jan. 30. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként nőként és gondozóként mondom, hogy halálosan unalmasak a gyerekek, míg kamasszá nem nőnek.

Én is hazamegyek munkából és mikor kérdezi a párom mi volt. Semmi. Lacika lufit fújt, Barbika beütötte a lábát ezért tízpercen át üvöltött, Máté nem aludt, stb.

Erről NEM lehet beszélgetni.

A férjed meg csak őszinte volt - hát, igen, szülőként derül ki sokszor, hogy milyen szülő is az ember, addig nem.

2023. jan. 30. 18:28
 28/28 anonim ***** válasza:
56%
Sajnos nem tudsz mit csinálni.
2023. febr. 1. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!