Nagyon elvagyok keseredve. Mit csináljak? Ti mit csinálnátok? Befestenétek más színűre? és ha igen milyenre?
Bemész a fodrászhoz....érdemes többet végigjárni.Megmondani mit akarsz.Ha azt mondja nem tart festéket,beszéld meg vele,hogy hozol festéket.Fodrászkellékesből vagy ilyenek.
Mert ha ezt szereted és egy fodrász nemet mondott ne mondj le róla.
Én is barna vagyok vörös tulajdonságokkal:DDe én jól érzem így magam,de ha te úgy akkor ne ad fel.
Érdekes egy fodrászod lehet ha nincs vörös festéke... mindenféle kell hogy legyen nála akkor is ha nem divat.
Egyébként meg minek festenéd más színűre ha neked ez tetszik, csak a divat miatt? Elég hülye dolog lenne. Menj másik fodrászhoz.
hú pedig én most gondolkodtam h milyen baró dolog lenne vörösnek lenni :) most ne ábrándíts ki! :D ugyan már a vörös divat, gondolj a Paramore énekesnőjére!
amúgy ne hidd h ha fodrász festi, az többet ér, max kényelmesebb. mert a fodrász biztos hogy sokkal olcsóbb festékkel fogja festeni, mint te 2000ért...(anyám mondta "maximum 400 Ftba kerül" :DDD)
Szerintem ne másokkal foglalkozz :)
legyél egyedi és szerintem igenis divatos a vörös haj.
előttem szólónak igazat adok..
ott van Hayley Williams.
nagyon szép a haja én is hasonlót szeretnék csak hát nekem fekete és azt elég necces befesteni :)
Bocs, de elég szar a fodrászod.
Különben meg a vörös tök jó. Oké nem az öregasszonyos vagy kamaszos rikító piros, hanem a normális árnyalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!