Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen után amit lent leírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen után amit lent leírtam mit csinálnátok? Annyira el vagyok keseredve..

Figyelt kérdés
Van egy férjem és két gyerekünk. Férjem vállalkozásba kezdett és annyira beindult neki hogy csak arról tud beszélni, azóta imádja a munkáját, hétfőtől péntekig reggel 7től este 7ig dolgozik (ezzel nincs is problémám) de hétvégén is kitalál mindig valamit hogy bemenjen a műhelyébe dolgozni. Sajnos alig tölt velünk időt. És egyszer megkérdeztem tőle hogy velünk nem szeret lenni? Erre azt válaszolta hogy neki unalmas leülni a gyerekekkel játszani (4 éves és 1,5 éves gyerekekről van szó). Kérdeztem tőle hogy akkor miért ezt az életet választotta. Azt mondta, nem gondolta hogy ilyen unalmas lesz. Hát ez nekem borzasztóan fájt, 1-2 nap múlva megakartam ezt beszèlni vele és letagadta hogy ilyet mondott. Sajnos semmit nem tudok vele megbeszèlni mert én mindig hülyeségeket beszélek. Lassan már semmi kommunikáció nincs közöttünk. Mit tegyek? Párterápiát javasoltam neki de hallani sem akar róla. El vagyok keseredve.
2023. jan. 28. 21:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
El kell válni, őt nem érdekli sem te, sem a gyerekei, csak a munka és majd más nők.
2023. jan. 28. 22:19
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
10-es örvendek, hogy csak állítottál valamit és nem tényként adtad elő magad. Mert legalább 5 példa van a közvetlen közelemben, akiről lerítt, hogy jó szülő lesz és nem és látom a gyerekeiken, hogy jó kezekben vannak, meg olyanokat is ismerek, akikből tudtam, hogy csapnivaló apák lesznek. Következtetéseim az életstílusukból fakadt és hogyan bántak a párjukkal. A kutyából nem lett szalonna, ugyanúgy mennek a lasztik, ahol összeütnek két poharat ő ott megjelenik, egy fesztiválról sem hiányzik. Közben az asszony otthon oldja meg a gyerekekkel, ahogy éri. A másik véglet, aki szintén jó barátom, egy nyugodt természetű, kimért ember, aki végtelenül türelmes és megbízható amióta ismerem. Fáradhatatlan, ha a gyerekeiről van szó. Aranyember volt és aranyember maradt. Szóval a szösszenetedből amit értékelni tudok, az pusztán annyi, hogy a gyereknevelésre nem lehet előre felkészülni. Viszont az ember tulajdonságai, viselkedése ad egy erős sugallást, hogy mit lehet elvárni az egyéntől.
2023. jan. 28. 22:28
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
Biztos hogy dolgozik? Nekem ez igen gyanús! Főleg a reakciójából.
2023. jan. 28. 22:29
 14/28 anonim ***** válasza:
19%

12: És aki nem ismer családokat, párokat? Én nem ismerek családokat, párokat.

És nem figyelgetem, ki milyen a gyerekével, mert nem érdekel.:)

Szóval elképzelésem sincs, és nem is kalkulálgatok, ki milyen apa lenne.

2023. jan. 28. 22:32
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
14- ez teljesen rendben van. :) Majd mikor eljön az ideje kiderül, hogy milyen döntést hoztál.
2023. jan. 28. 22:35
 16/28 anonim ***** válasza:
87%

Ez a hàzasság kuka, ahogy ő is, mint apa. Rég megbánta hogy megcsinálta őket, ez elég egyértelmű. Amit amúgy nem csodálok, de az értelmesebb emberek ennél előbb gondolkodnak és úgy döntenek, hogy nem csinálnak gyereket. Ő sajnos a butább, felelőtlenebb kategóriába tartozik...

Részvétem, mert egyedül fogod őket felnevelni. Ez a pali max biodíszlet lesz, talán anyagi támogatás, semmi több.

Legközelebb jobban nézd meg kitől szülsz gyereket.

2023. jan. 29. 02:11
 17/28 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy 10 írta

Nemhogy a ferjedrol feleségéről, magadról sem tudod előre milyen szülő leszel és milyen helyzet mit hoz ki belőle

A gyerekvallalasrol mind csak egy idealkeppel rendelkezünk, míg meg nem születik A valóság nagyon más

Mondjuk apuka már itt szembesült vele hogy neki ez marhára nem jön be, minek vállalt még egyet.... de ez már mindegy Én is azt gondolom, a házasságot annyi Felno a pici is, visszamesz dolgozni és nevelgeted oket te egyedül Eddig is ezt tetted csak hivatalosan férjnél vagy

2023. jan. 29. 04:28
 18/28 anonim ***** válasza:
67%
15: Csak mondom, hogy nem csak annak születik gyereke, aki egész életében arra készül.:)
2023. jan. 29. 08:15
 19/28 anonim ***** válasza:
51%
18-as nyilván nem, de ez teljesen irreleváns a témában. Mivel most csak arról beszéltünk, hogy megjósolható-e, hogy kiből lesz esetleg rossz szülő vagy jó szülő. A te eseted elég egyértelmű.
2023. jan. 29. 08:27
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó a gyk-n lógásban, hogy frankón arra jöttem rá, hogy kivételesen jó életem van. Elégedett voltam ezelőtt is, de olyan tragikus házasságokról és semmit nem érő családokról olvasok állandóan, hogy csak lesek, hogy ilyen létezik, ráadásul a kommentek alapján ezek teljesen általános, gyakori dolgok. Én meg azt hittem, hogy a családcentrikus férj, aki szeret engem és a gyerekeket, kiveszi a részét mindenből, rám egyenrangú partnerként tekint, nem egy cselédként meg ingyenpinaként, alap és normális dolog. Hát úgy tűnik, nagyon nem.
2023. jan. 29. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!