Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek viselkedése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek viselkedése?

Figyelt kérdés

Miért látom és hallom mindenhol, hogy a férjek miánt elhagyják a 40-es életévüket, elkezdenek pörögni, és folyamatosan a szexen jár az agyuk? Mármint itt is meg máshol is arra panaszkodnak, hogy nincs szex otthon.

Én a feleségeket kérdezném, hogy tényleg így van? Egy feleségnek miért nem fontos az, hogy otthon jó legyen a szexuális életük, miért tagadják meg a szexet otthon? Itt a gyk-n beszéltem egy prostival, és ő is azt mondta, hogy a kuncsaftjai zöme házas férfi, és arra panaszkodnak hogy vagy nincs szex, vagy nagyon ritka és passzív a feleségük. Tényleg csak a gyerek számít már 40 felett? Azért kérdezem, mert 37 éves vagyok, idén szeretnék házasodni és elég tragikusnak látom hogy ennyi embernek van hasonló helyzete. Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, de szerintem ők sem arra gondoltak hogy ide kerülnek. Kicsit tartok a házasságtól, félek hogy utána már minden meg fog változni. Szeretnék gyereket, de mi van akkor ha a feleségem átvált anya üzemmódba és lejtőre kerül a szexuális életünk?

2023. jan. 24. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

30. Az igazság az, hogy még a nyáron szöget ütött a fejembe egy gyk-s kérdés és a válaszok. Aztán elkezdtem tudatosan figyelni a környezetemet. Ma egy kedves női ismerősömmel beszélgettem, és egy nagyon nagy igazságot mondott! Erre nem is gondoltam, de ha megnézem a képletet amit mondott, szinte kivétel nélkül ki jön a matek. Ugyanis azt mondta, akkor jó egy kapcsolat, ha a férfi egy szinttel alul választ. Ott még a nő felnéz rá, tiszteli, megad neki mindent. A férfiak meg pont erre az érzésre vágynak, ez a libidójuk alapja is. Basszus hogy mennyire igaza van! A párom több diplomás, a saját életét mindig szem előtt tartó, sőt, a saját életét mindenek elé helyező nő. Oké, én is megállom a helyem, de valahol teljesen egy szinten vagyunk. Téééényleg az van, hogy nem néz fel rám, a tisztelet amolyan barátság féle, és marhára nem ad meg mindent, sőt, sokszor mondja hogy az ég világon semmit sem kell adni egy kapcsolatban amihez nincs az embernek kedve. Én ezt úgy értettem, hogy persze, minden csak a normális mederbe kerüljön. Aztán átértelmezve ez nem azt jelenti, hanem azt, hogy le vagy te szarva, nem érdekel hogy neked mi a jó, mit szeretnél, ki vagy te, én csak annyit adok ami nekem kényelmes és amiből nekem "hasznom" van. Én pl. bármikor megtettem mindent, olyan dolgokat is amit nem szerettem volna, fárasztó, számomra nem szórakoztató vagy nem komfortos. Miért ne? Ha ezzel örömet okozhatok, akkor semmi akadálya. Visszafelé meg mindig az van, hogy nem, ez nem ő.

Na most nagyon elgondolkoztam. szerintem nem fogom erőltetni a házasságot.

Tényleg azt érzem hogy ő teljesen jól elvan a kis világában, sikeres, aztán oké hogy együtt vagyunk, de ő csak addig ameddig neki érdekes. Mivel ő elég takaréklángon ég, így mindig nekem kellene majd hozzá igazodnom???

Este negyed kilenckor már alszik? Fúúú, egyre jobban kezdek ettől az egész szituációtól undorodni. Én szakítani fogok! Biztosra veszem már, hogy nem fogok bele kerülni ebbe a szexmentes, savanyú házas életbe ami 40 felettieket sújtja. Mekkora idióta vagyok!!!

2023. jan. 25. 11:24
 32/61 anonim ***** válasza:
100%

A párom több diplomás, a saját életét mindig szem előtt tartó".

Hát, én ezt is meg tudom neked cáfolni :D A férjem alacsonyabb végzettségű, és kevesebbet keres nálam jó ideje. Egy korábbi hozzászólásban írtam, 13 éve együtt vagyunk, vannak gyerekeink, és mégis rendszeresen szexelünk, jól működik minden. Ja, és fel tudok nézni rá, ezer más dologért.

Én pl. sosem gondoltam, hogy nekem csak benne kell lenni a kapcsolatban, de nem kell tennem érte. Kölcsönösen teszünk bele, segítünk egymásnak. Most pl én többet vállalok, mert ő elkezdett tanulni, hogy karriert váltson, én meg támogatom ebben. Amikor én építettem a vállalkozásomat, ő megtette értem ugyanezt. De ez csak egy példa a sok közül. Nem csinálunk hatalmi harcot abból, hogy ki mit tesz, vagy nem tesz a másikért, mindketten teszünk, mert ez nem faszméregető verseny, hanem egy házasság, egy család, aminek a működése mindkettőnknek fontos.

30-as voltam

2023. jan. 25. 11:36
 33/61 A kérdező kommentje:
32. Mert neked alázatos a mentalitásod. Az alázat az egy erény, de jelenleg szitokszó. Alázat nélkül nincs jó kapcsolat. Tudod milyen kevés ma már az olyan nő mint amilyen te vagy? A férjed tegye össze a két kezét!
2023. jan. 25. 11:44
 34/61 anonim ***** válasza:
100%
Pedig egyébként igazán nem nehéz kölcsönösen egyenrangúként tekinteni a másikra. Nem tudom, miért mániája mindenkinek, nemtől függetlenül, hogy valakinek főnöknek kell lennie egy kapcsolatban. Nem kell. Szerintem rég kuka az egész, ha azon kell gondolkodni, hogy én mivel lehetek több, mint az, akivel elvileg egy csapatban játszom.
2023. jan. 25. 11:50
 35/61 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem meg ott a gond, hogy sok pasinak kell a csendes, rendes, szűzies kislány feleségnek. Aki hetekig kéreti magát az első szex előtt, nem látott farkat életében, de legalább minél kevesebbet (és kisebbet). Aki csak szalvétával fogja meg. Bekapni, lenyelni? Fúúúj de undorítóóó!

Aztán meg megy a hiszti, hogy nem lehet vele kefélni egy normálisat, semmi se jó neki, mindig fáj a feje. És elkezdik a pasik kergetni azt a csajt, aki igenis szereti a faxt, szeret baxni, akinek nem fáj a feje, és nem kell hónapokat hajtani, mire beleül. De az ilyen csak szeretőnek kell, meg esetleg csak dugni, egy vagy maximum pár alkalommal.

Egyszerűen képtelen sok pasi pozitívan látni, ha egy nő élvezi a szexet és szereti is. Nem tekint rá potenciális partnerként. Inkább lenézi.

Utána meg megy a sírás, hogy nem a jó a szex. Ami egyébként sose volt jó, csak kezdetben újdonság volt meg lángolt a szexuális vágy. De ezek idővel kihűlnek, mindkét részről.

2023. jan. 25. 13:51
 36/61 A kérdező kommentje:
35. Elég kevés az a nő, aki felnőtt vagy megérett agyban arra, hogy ne takargassa magát, el tudja engedni magát és szeresse a szexet. Itt a legfőbb probléma. Egy csomó házasság maradt volna meg, ha működött volna a dolog. Az a baj, hogy ezek a szexuális anti talentum nők egy válás után megint ott vannak a társkereső piacon. Jön egy szerencsétlen elvált férfi, és cseberből vederbe. Mert hát egy ilyen nő nem azzal fog nyitni, hogy figyelj, k*rvára gyűlölöm a szexet, lány koromban sem érdekelt, fingom nincs az orgazmusról, és különben is, ez az egész csak egy baromi nagy strapa nekem. Hahhh, arról nem is beszélve, hogy testi és lelki kínokat kell átélni, mert gyakorlatilag azt érzi hogy porrá alázza magát, mert behódolt a férfi akaratának.
2023. jan. 25. 14:15
 37/61 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látom ez az egész a párkapcsolatfüggő emberek problémája. Akik érzik, hogy nem igazán ideális a pár, szerelem persze a fasorba sincs arról ne is beszéljünk, de mindenképp akarnak végre egy párkapcsolatot és kész.
2023. jan. 26. 08:12
 38/61 A kérdező kommentje:

37. Van akinek összejön, van akinek nem. Attól hogy neked szuper, arról ne te tehetsz, nem a te érdemed. Akár 50 évig is lehet próbálkozni úgy, hogy senki nem lesz a megfelelő. A kérdés hogy van-e annyi időd, illetve hogy mit tudsz tolerálni és mit nem. Sosem hittem abban hogy létezik kölcsönös, 100%-ban működő szerelem, meg hogy a két fél pontosan ugyanazt akarja, mindkét fél bolondulásig él-hal a másikért, külsőre-belsőre egymásnak a tökéletes partnerei. Mindig, mindenhol kompromisszumokat kell kötni, főleg hosszú távon. Attól hogy neked van egy szelídített oroszlánod, nem kell azt propagálni hogy az oroszlánok szelíd állatok, mert ez nagyon nem így van!

Meg mitől is ideális egy kapcsolat? Attól hogy non-stop van szex és tudsz beszélgetni a pároddal? Ez még a jéghegy csúcsának is kevés. Van ahol meg brutál jó és mennyiségi a szex, csak máshol nem értik meg egymást. Ők meg egy másik kategóriában panaszkodnak. Lehet hogy van olyan nő, aki meg a pénzt szórja, ez teszi tönkre a férje idegzetét. Vagy buta. Vagy világi lusta. Vagy elviselhetetlenül féltékeny. Vagy állandóan beszabályoz. A sor végtelen.

Szerinted egy férfi, akinek élete során 2-10 kapcsolata lehet, mekkora a valószínűsége annak hogy talál egy mindenben tökéletes nőt, akinek ő is tökéletes???

A baj meg az, hogy a 10-ik kapcsolatánál már úgy lehet hogy 40 éves. Ez nem párkapcsolat függőség. Aztán hogy te magas lóról lenézel embereket az azért rossz és káros, mert ezzel csinálsz magadnak is egy negatív karmát, ami 100%-ban vissza fog csapni, erre mérget vehetsz. Nem most, de hidd el el fog jönni!

2023. jan. 26. 10:02
 39/61 anonim ***** válasza:
94%

"Lehet hogy van olyan nő, aki meg a pénzt szórja, ez teszi tönkre a férje idegzetét. Vagy buta. Vagy világi lusta. Vagy elviselhetetlenül féltékeny. Vagy állandóan beszabályoz. A sor végtelen."

Szerencse, hogy ti hibátlanok vagytok, és csak a nőkkel van baj. Ohh, wait....

2023. jan. 26. 10:55
 40/61 A kérdező kommentje:
39. Ne akarjál már folyamatosan akadékoskodni! Ki mondta azt hogy egy férfi tökéletes? Arról szól az egész hogy kölcsönösen. Én meg férfi oldalról írtam. Ez a folyamatos feminista marketing már kiveri a biztosítékot! Semmi értelmes hozzászólásod sincs, csak a férfiak hibáztatása, a kérdezők hibáztatása, a nők feljebbvalóságának hirdetése, mindenki lenézése aki számodra más stb. Köszi hogy itt voltál, de ovis szintű személyeskedést gyakorold otthon. Te és a hozzád hasonlók basszátok el az összes kérdést, mert a kötekedésen és a személyeskedésen kívül egy értelmes gondolatotok sincs. Maximum vmi szabó péter féle 10 filléres. Az sem érdekel hogy te mennyire főnyeremény vagy külsőre, belsőre, hogy te vagy maga a Földre szállt tökéletesség. Menj, keress valami inceles kérdést, ott növeld a százalékodat, érezd legalább a gyk-n hogy valaki vagy. Érdekes hogy vanak nők akik értik a kérdést, normálisan tudnak válaszolni, van bennük nőiesség. Ellenben veled, aki mint egy alsó tagozatos, hisztis, kötekedő, ellenszenves. Szóval inkább te felejtsd is el a kérdésemet, keress olyan helyet ahol kiélheted az ember gyűlöletedet. Pár válaszodból kiderült számomra hogy nem vagy az a személy akivel én bármiről is szeretnék beszélgetni, és inkább messziről el is kerülnélek. Remélem ez kölcsönös, úgy hogy soha viszont látásra!
2023. jan. 26. 11:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!