Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek viselkedése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek viselkedése?

Figyelt kérdés

Miért látom és hallom mindenhol, hogy a férjek miánt elhagyják a 40-es életévüket, elkezdenek pörögni, és folyamatosan a szexen jár az agyuk? Mármint itt is meg máshol is arra panaszkodnak, hogy nincs szex otthon.

Én a feleségeket kérdezném, hogy tényleg így van? Egy feleségnek miért nem fontos az, hogy otthon jó legyen a szexuális életük, miért tagadják meg a szexet otthon? Itt a gyk-n beszéltem egy prostival, és ő is azt mondta, hogy a kuncsaftjai zöme házas férfi, és arra panaszkodnak hogy vagy nincs szex, vagy nagyon ritka és passzív a feleségük. Tényleg csak a gyerek számít már 40 felett? Azért kérdezem, mert 37 éves vagyok, idén szeretnék házasodni és elég tragikusnak látom hogy ennyi embernek van hasonló helyzete. Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, de szerintem ők sem arra gondoltak hogy ide kerülnek. Kicsit tartok a házasságtól, félek hogy utána már minden meg fog változni. Szeretnék gyereket, de mi van akkor ha a feleségem átvált anya üzemmódba és lejtőre kerül a szexuális életünk?

2023. jan. 24. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
98%
10. Így igaz, itt a problémák gyökere. Már jelenleg sincs rendben a szex köztetek és ráadásul ezzel te tisztában vagy!!
2023. jan. 24. 17:43
 12/61 anonim ***** válasza:
98%

Pontosan, igaza van a 10-esnek. Már most nem jó a szex köztetek, már most hiányzik valami, a csajon már most látszik, hogy nem túl nyitott az ágyban, csak essünk túl a lényegen és kész. De te elveszed, gyereket csinálsz neki. Aztán amikor fáradtan már ahhoz se lesz kedve, hogy a lényegen túlessen, panaszkodni fogsz, hogy alig akar szexelni. Mindezt úgy, hogy sosem volt jó szex köztetek.

Amúgy én 13 éve vagyok együtt a férjemmel, 2 gyerek is van, és van szex rendszeresen. Azért, mert én is élvezem, ezért motivált vagyok, hogy legyen, eszemben sincs hárítani. Ha annyi lenne, hogy reszelünk 5 percet, én is inkább túl fáradt lennék hozzá.

35N

2023. jan. 24. 18:10
 13/61 A kérdező kommentje:

Oké! Akkor szakítok. Feladok egy hirdetést, hogy kizárólag szeximádó nőt keresek. A többi teljesen lényegtelen. Az a baj, hogy ki merem jelenteni, hogy a nők többsége el lenne szex nélkül. Nem én, ti fröcsögtök itt. Mindig azok a nők osszák az észt, akik szeretik a szexet. Én olyanokra vagyok kíváncsi, akik zsigerileg gyűlölik a szexet. Tőlük kérdezném, hogy miért akarnak párkapcsolatot egy olyan emberrel, akik meg szereti a szexet? Vagy miért akarnak férjhez menni? Mert szerintem nem a férfiak a hibásak, hanem azok a nők, akik számításból behúzzák a férfit. Az sem elhanyagolandó tény, hogy a férfiak 99%-a megőrül a szexért, a nők 80% meg egyáltalán nem, sőt jól érzi magát szex nélkül is. Azt meg hagyjuk már hogy milyen a szex minősége. Sosem a férfin múlik, mint ahogy az otthoni légkör sem. Ha egy nő jó az ágyban és szereti a szexet, olyan isten nincs, hogy a férje ne teljesítsen. Ja, tudom, könnyebb kidőlt fatörzsként bámulni a plafont, majd elvárni hogy a férj valami frenetikus orgazmust okozzon! Ráadásul úgy, hogy sznob, szégyellős, -10-es libidóval és olyan arccal van jelen a feleség, hogy attól egy kanos bivalycsorda is egyből impotenssé válik.

Meséljétek már el, ti honnan veszitek hogy a nők mekkora pengék az ágyban? Naaa, igen, biztos a férfiak bénák, tudom ez az adu ászotok, a jolly joker. Ezzel nem lehet vitatkozni. Mennyi olyan nő van, akinek olyan az ábrázata mint egy savanyú uborka. Mennyi olyan nő van, aki sikítva menekül ha már nincs a lámpa lekapcsolva. Hogy miért vannak ilyenekkel a férfiak? Mert nincs más, és mindenki szeretne egy párkapcsolatot. Reménykednek benne hogy változik valami. Úgy mint ti nők amikor leálltok világi nagy barmokkal.

2023. jan. 24. 20:12
 14/61 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, meg lehet ezen sértődni, de egyszerű tény, hogy ha az ember élvez valamit, akarja csinálni. Ha egy nő nem akar szexelni, akkor nyilván nem élvezi, nem jó neki, mert különben csinálná. Nem logikus?
2023. jan. 24. 22:07
 15/61 anonim ***** válasza:
26%
Na pont azért nem hàzasodok, gyerek meg végképp nem kell, hogy aztán semmi szex, ennek semmi értelme.... ezeknek gyereket? Soha....
2023. jan. 24. 22:37
 16/61 anonim ***** válasza:
89%
Nekem már nem tetszik a párom, és az ágyban sem jó, ezért nem fekszem le vele. N31
2023. jan. 24. 22:43
 17/61 anonim ***** válasza:
92%
Most ne haragudj, de itt te vagy a hülye. Előre tudod, hogy ez a nő, veled legalábbis a mostaninál is kevesebbet, vagy egyáltalán nem fog szexelni. Te ezt akarod elkerülni, de azért elveszed🤦🏽‍♀️ Közben meg kiakadsz azon, hogy a szerencsétlen barátod elvette az exedet, aki szintén előre tudta. Basszus, leírták itt csomóan, hogy nem, ők, nem ilyenek. Tehát léteznek olyan nők, akik szexelnek. Miért nem olyat keresel?(Én egyetlen feleséget ismerek, aki utál szexelni, de a pasi mentségére szóljon, hogy ő nem tudta, mert a gyerek előtt még naponta többször is volt szex.) Te tudod, mire számíthatsz. Ha ez kell, magadra vess.
2023. jan. 24. 23:00
 18/61 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy ezen én is izgulok nőként :) és engem is érdekelne, hogy milyen volt mikor összeházasodtak.

Nálunk 9 év után sem érzem teljesen tökéletesnek, bár a férjem nagyon figyelmes, általában vagy mindkettőnknek van orgazmusa vagy egyikünknek sincs, de nem túl gyakori a szex, kb. heti egy lassan sajnos ritkul.

Én sem szeretnék eljutni arra a pontra, amikor nincs szex (mert szerintem a jó párkapcsolat alapja), de félek, hogy egyszer csak eljutunk mégis.

2023. jan. 24. 23:09
 19/61 anonim ***** válasza:
82%
Volt az a férfi, akivel minden nap szexeltünk, hétvégén 3x is. A legutóbbival még heti egy is sok volt. Kb. áldozd rá a fél estéd, meg segítsd így-úgy, de még úgysem képes elélvezni. Normális ember dolgozik, meg elfárad, nem szeretné még "órákon" keresztül a másik f*rkát verni/sz*pni. A hülye fétisét meg jobb nem kifejteni. Nálam ezért.
2023. jan. 25. 03:14
 20/61 Luna2 ***** válasza:
92%
23 eve elunk egyutt a parommal es meg mindig szenvedelyes a kapcsolatunk ,mukodik a kemia szerencsere mind a ket reszrol ,egy kislanyunk van de utana se valtozott meg a kapcsolatunk persze ehez az kell ,h mind a ketten szeressuk egymast ,szerelemmel ,nem tudom elkepzelni, hogy tudnak emberek egy olyan kapcsolatban maradni ahol nincs meg a szenvely a szerelem akkor jobn inkabb elvalni szerintem ,,,mi peldaul soha nem alszunk el ugy ,h haragszunk egymasra ha valmin osszeveszunk max egy ket ora alatt kibekulunk ..egy kapcsolatban ha figyelunk a masikra akkor nem lesznek gondok es nem fog kihulni ellaposodni szerintem persze ehez mindig ket ember kell
2023. jan. 25. 03:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!