Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek viselkedése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek viselkedése?

Figyelt kérdés

Miért látom és hallom mindenhol, hogy a férjek miánt elhagyják a 40-es életévüket, elkezdenek pörögni, és folyamatosan a szexen jár az agyuk? Mármint itt is meg máshol is arra panaszkodnak, hogy nincs szex otthon.

Én a feleségeket kérdezném, hogy tényleg így van? Egy feleségnek miért nem fontos az, hogy otthon jó legyen a szexuális életük, miért tagadják meg a szexet otthon? Itt a gyk-n beszéltem egy prostival, és ő is azt mondta, hogy a kuncsaftjai zöme házas férfi, és arra panaszkodnak hogy vagy nincs szex, vagy nagyon ritka és passzív a feleségük. Tényleg csak a gyerek számít már 40 felett? Azért kérdezem, mert 37 éves vagyok, idén szeretnék házasodni és elég tragikusnak látom hogy ennyi embernek van hasonló helyzete. Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, de szerintem ők sem arra gondoltak hogy ide kerülnek. Kicsit tartok a házasságtól, félek hogy utána már minden meg fog változni. Szeretnék gyereket, de mi van akkor ha a feleségem átvált anya üzemmódba és lejtőre kerül a szexuális életünk?

2023. jan. 24. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Értem, értem, értem. Én mindegyik kapcsolatomban kommunikálok, tehát nem az van hogy elképzelek valamit, és azt bemesélem magamnak. Velem az volt mindig is, hogy normál, átlag libidómmal olyan nőket fogok ki, akiket egyáltalán nem érdekli a szex. Nem én mondom, ők! Se az elején, sem a végén nem volt részükről törekvés a szexre, sőt, amikor én firtattam, le lettem állítva. Itt nem arról van szó hogy bunkó voltam vagy valami negatív dolog. Mindig megkérdeztem mi a baj, a válasz hogy semmi, nincs libidójuk. Bármit tehettem az ágyban vagy azon kívül, semmi eredménye nem lett. Te gerparti üdülések, kirándulások, programok, közös tevékenységek. Semmi. Egyik sem volt bújós, meleg, nőies. Hát ők is bevallották, hogy sosem érdekelte őket a szex, nem velem van a baj. Igen, én ezt a fajtát vonzom, próbálkoztam én mindenféle nőnél, de ott semmeddig sem jutottam. Én nem állítottam hogy hozzám valami extra szuper nő való, inkább azt érzem, hogy belőlem hiányzik valami. Emiatt meg már inkább hagyom is a fenébe ezt a szélmalom harcot.
2023. jan. 27. 12:52
 52/61 anonim ***** válasza:
81%
Igen, mi nők mindig ezt mondjuk: "nem veled van a baj" 🤔 am. ne haragudj az őszinteségemért, de nekem picit "tutyimutyinak" tűnsz.
2023. jan. 28. 23:30
 53/61 anonim ***** válasza:
29%
#52 Ok, akkor a férjem is az, mégis van szexuális életünk. Az, hogy neked nem jön be, nem azt jelenti, hogy másnak sem kellene bejöjjön. Kicsit nekem is “áldozathibáztatásnak” tűnik ez az egész, hogy tudjuk a végkimenetelt, biztos ő tett valami rosszat és nem a párja. Vagy mikor elmész az orvoshoz, az alap tünetekre negatív, akkor biztos pszichés. Aztán Angliában évekkel később szembejön egy orvos és megmondja, hogy a gyógyszered mellékhatása 100.000 főből egynél.
2023. jan. 29. 10:06
 54/61 anonim ***** válasza:
63%

53#

Egy érzelemmentes kapcsolatban nem várhatunk sok szenvedélyt. Nyilván 39 évesen jön a pánik, hogy még nincs gyerek, de nem biztos, hogy jó ötlet csak azért házasodni, mert nem akarunk kifutni az időből. Vannak, akiknek szerencséje van és sikerül megtalálnia az "Igazit", de szerintem a "Kérdező" nem tartozik közéjük.

2023. jan. 29. 11:53
 55/61 A kérdező kommentje:
Igen. Vagyis nem tartozom a szerencsések közé. Igazából sosem tartoztam közéjük, pár napja egy beszélgetés tárt fel egy nagyon komoly pszichés blokkot a múltambó. Én azt hittem hogy az csak egy esemény volt, de rá kellett döbbennem hogy az kíséri végig az életem. Azt a dolgot nem tudom letenni, megváltoztatni meg pláne. Én sem tudtam miért vagyok ilyen, de már tudom. A legnagyobb baj az, hogy ebből nem látom a kiutat. Olyan ez, hogy hiába utazol el a világ másik felére, a keresztedet viszed magaddal. Sőt, inkább azt érzem az idő múlásával hogy teljesen esélytelen. Elvettek belőlem egy dolgot, ami helyén azóta is egy úr van. Én betakartam, azt hittem ha nem látom akkor nincs is. Csak az a fránya tudat alatti.
2023. jan. 29. 17:32
 56/61 anonim ***** válasza:
68%

Nyugi...mi a feleségemmel alig múltunk 30 évesek, és neki 0, tehát nulla!! kedve van a szexhez, vagy akár egy kis összebújáshoz.

Pedig romantikus típus vagyok és sosem önzőztem!!

Ja és nem pörög többet a szexen az agyam. Ugyan olyan sokat pörög, mint eddig :D

Ez van...

2023. febr. 5. 07:08
 57/61 A kérdező kommentje:
Igen, az zavar hogy ha nincs szex, akkor mindig a férfiakat hibáztatják. El sem tudják képzelni hogy a nőknek pl. egyáltalán nem hiányzik a szex.
2023. febr. 5. 08:27
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát...az otthoni dolgok miatt,én jelenleg nehezen képzelem el, hogy egy nőnek tud hiányozni :)
2023. febr. 5. 16:40
 59/61 anonim ***** válasza:
Mire jutottál Kérdező? Lesz/volt esküvő?
2023. ápr. 5. 14:55
 60/61 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék van e fejlemény
2023. júl. 28. 15:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!