Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek viselkedése?
Miért látom és hallom mindenhol, hogy a férjek miánt elhagyják a 40-es életévüket, elkezdenek pörögni, és folyamatosan a szexen jár az agyuk? Mármint itt is meg máshol is arra panaszkodnak, hogy nincs szex otthon.
Én a feleségeket kérdezném, hogy tényleg így van? Egy feleségnek miért nem fontos az, hogy otthon jó legyen a szexuális életük, miért tagadják meg a szexet otthon? Itt a gyk-n beszéltem egy prostival, és ő is azt mondta, hogy a kuncsaftjai zöme házas férfi, és arra panaszkodnak hogy vagy nincs szex, vagy nagyon ritka és passzív a feleségük. Tényleg csak a gyerek számít már 40 felett? Azért kérdezem, mert 37 éves vagyok, idén szeretnék házasodni és elég tragikusnak látom hogy ennyi embernek van hasonló helyzete. Nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, de szerintem ők sem arra gondoltak hogy ide kerülnek. Kicsit tartok a házasságtól, félek hogy utána már minden meg fog változni. Szeretnék gyereket, de mi van akkor ha a feleségem átvált anya üzemmódba és lejtőre kerül a szexuális életünk?
A feleségem velem sem szexel 3 éve…. Pedig én szeretnék!
Sportos, potens 39 éves férfi vagyok! Mindig önzetlen voltam az ágyban. Ez egy új jelenség. Nagyon sok férfi ismerősöm küzd ezzel.
Én nem csaltam meg soha!
Amerikában állítólag váló ok.
Bepalizott rabszolgának érzem magam. Igen! Boldogtalan vagyok és nem is értem, hogy kerültem ide…
Sajnos van indok:
-Jelentős anyagi veszteség
-Gyerekek részleges láthatása
-Ha az egyik héten nálam lennének a gyerekek akkor a munkám is bukhatom…
Sakk-matt.
A nők ezt tudják és vissza is élnek vele..
Kedves kérdező! Jól teszed, hogy előre gondolkozol!
Minden elismerésem! Én már nem tudom ezt megtenni.. nyakig benne vagyok a “kakiban”
Sajnos a nők brutális evolúciós fejlődésen mennek keresztül.. ezt 50 éve nem tehették volna meg. Most már rá sem lehet nézni senkire az utcán mert zaklatásnak számít… gyerekcsinálásra és eltartásra kellünk.. sajnos ők lettek az irányítók..
Nem olvastam vegig a valaszokat. Velemenyem szerint mindenki keze benne van a dologban. En nokent nem megyek hozza olyanhoz akivel rossz a szex, csak hogy valaki felcsinaljon es legyen gyerekem. Persze, utana mar lehet a gyerekre fogni, miert nem fekszem le vele, kozben amugy sosem kivantam csak kiszenvedtem azt a par alkalmat amig megfogant az a gyerek..
Viszont azt a ferfit sem tudom megerteni, aki elveszi azt a not akivel nem jo/keves a szex. Mit gondol, majd 3 gyerek utan tobb lesz?
Kedves 28. Nőként olvasd el a válaszokat.
"Jóval dinamikusabb, bevállalósabb, aktívabb vagyok mint a párom"
Igen, én pl. épp ezt mondtam, hogy nálatok már most látszik, hogy eleve nincs jó szexuális életetek. Mondjuk azt egy szóval se mondtam, hogy miattad, de azért egyből magadra vetted és behisztiztél. A csajod kicsit sem bevállalós, jó eséllyel el sem engedi magát, ahogy mondtam, túl akar esni a lényegen. Neked többre lenne igényed ennél most is. Ő esélyes, hogy most se élvezi különösebben, nem biztos, hogy miattad, lehet, hogy ő sem tudja, mi lenne jó neki. Teljesen mindegy, ki "hibás" meg ki nem, egyszerűen csak annyira eltérő az igényetek, hogy kb. borítékolható, hogy ez a nő veled nem fog szexelni, ha már úgy érzi, hogy nem muszáj. Értsd: férj pipa, gyerek pipa, X éve együtt. Mondom, szerintem most se talál benne sok örömet, és igen, lehet az is, hogy ez nem rajtad múlik. Ettől még a végkifejlet ugyanaz lesz.
Az a helyzet, hogy ott állsz azelőtt a csapda előtt, amit szeretnél elkerülni, és mégis azon gondolkodsz, hogy bele kéne sétálni. Világosan láthatod előre, hogy a párod nem szereti a szexet annyira, mint te. És valószínűleg a többi szexmentes házasság nagy része is ugyanígy néz ki. Sose volt a szex az igazi, de azért elvették a nőt, és reménykedtek a csodában. Nem mondom, hogy lehetetlenség, de baromi ritka, hogy mindkét fél számára kielégítő és élénk szexuális életből lesz egyik pillanatról a másikra nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!