Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házi ember lett a férjem. Bele kellene törődnöm?
Nekem úgy tűnik, előnyugdíjazta magát. Pedig most kéne belehúznia, nem a nyugdíj előtti évek számítanak legjobban? Vagy ez már megváltozott?
Mármint a jövedelem.
59 évesen lassan ideje nyugdíjba mennie.
Portás. Vicces vagy, nagyon... Nemhogy örülnél neki, hgoy minden megcsinlá otthon, és nem az van, hogy munkanélküli ÉS mellette lusta phasz.
Ha így tolod, előbb-utóbb elválik tőled a francba.
Én azért megértem őt, kész kínzás ez a rendszer, mire elérik a nyugdíjkorhatárt szinte alig tudják ‘élvezni’ olyan magasan van.
59 éves, simán érthető, ha belefàradt már a munkába és pihenne. Igen, akár hónapokat is… mi az, ennyi évhez képest? Más 40 évesen is kiég, nem tudom miért vagy ilyen kemény vele. Veled is megtörténhet, lehet két èv múlva ugyanúgy szükséged lesz egy szünetre és jól esne a pàrod támogatása.
A kertes dolog jó ötlet, de minél jobban erőlteted annál rosszabbat érsz el, ezért próbálj megértőbb lenni, ne követelőzni csak tanàcsként feldobva az ötletet.
Egyébként rühellem ezt a felfogást, pláne a ti korosztàlyotokban, annyira a munka rabszolgálja vagytok, hogy konkrétan rosszul érzitek magatokat ha szabadságról van szó. Szüleim is ilyenek, a fizikai épségük àràn is csak munka munka munka, holott lenne pénz megpihenni, visszavonulni egy ideig. Az élet több annàl, mint valakinek robotolni. És ha azt érzed, csak élveznéd az otthonod hónapig és pihennél, akkor hajrá, egy életed van, nem tudod még meddig tart.
Ahogy látom, te is csak azt vagy hajlandó felfogni és értelmezni, ami a te álláspontodat támasztaná alá.
Őszintén? Sajnálom őt. Te egy igazi hárpia lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!