Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlzás azt gondolni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás azt gondolni, hogy ilyet normális ember nem csinál?

Figyelt kérdés

Csinálom a vacsorát a férjemnek, közben megkérdezi, mi volt a megbeszélésen. Elkezdek válaszolni, majd egyszer csak elsétál, magára húzza a wc ajtót.. Elment pisilni. Miközben hozzá beszéltem..

Mikor visszajött, mondtam neki, hogy ez nem normális. Erre kiborult, csapkodott, kiabált, hogy de ő egész nap dolgozik, és undorító vagyok,stb. Magára csukta a háló ajtót, ha kijön, látványosan duzzog.

Nem tudom, hogy szándékosan provokált-e, valamiért össze akart veszni. Vagy tényleg nem normális?

Vagy az én szemüvegemmel van a baj, ha annyira szeretném, ezt nem látnám gáznak?

Szerintem nagyon gáz ez a viselkedés.

2022. dec. 7. 21:26
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
41%
Egyikőtök sem normális, nyugi. Összeilletek.
2022. dec. 7. 21:27
 2/58 anonim ***** válasza:
40%
Ahogy az egyes is írta. Mindketten úgy viselkedtek, mint az ovisok.
2022. dec. 7. 21:31
 3/58 A kérdező kommentje:
Én miért?
2022. dec. 7. 21:31
 4/58 anonim ***** válasza:
56%
Ha elmegy wcre, akkor folytatod a sztorit, ha végzett. Miért kell ezen kiakadni? Nem értem.
2022. dec. 7. 21:37
 5/58 anonim ***** válasza:
86%
Jóvan. Akkor holnap ő fog főznii. Te is fáradt vagy.
2022. dec. 7. 21:42
 6/58 anonim ***** válasza:
84%
Én a kérdezőnek adok igazat, az ilyen szitu engem is k.rvára idegesít. Bunkóság elsétálni, miközben beszélek a másikhoz, ráadásul ő kérdezett. Ha sürgős budira menni, akkor lehet jelezni. A teátrális reakció meg pláne gáz.
2022. dec. 7. 21:45
 7/58 A kérdező kommentje:

Nem hagyok ott egy szó nélkül valakit, aki éppen hozzám beszél. Pláne ha én kérdeztem. Alap illem.

Nem főztem, nem vagyok fáradt. Szomorú vagyok, hogy a férjem ekkora bunkó. Szerintem normális ember ilyet nem csinál.

Ezt kérdeztem, hogy jól látom-e.

2022. dec. 7. 21:46
 8/58 anonim ***** válasza:
30%

A barátom is ilyen ha hozzam beszél előtte kell állnom mint a cövek.

Multkor már engedélyz kértem a teregetéshez is. aztán megköszöntem neki hogy kiteregethettem.

En legalabb nem hisztizek.

De engem is zavar. Az egy dolog ha pl munkahelyen a fonok elott állni meg lesni kell moudulatlanul mig beszél, na de otthon is?

2022. dec. 7. 21:48
 9/58 anonim ***** válasza:
1%
*mozdulatlanul
2022. dec. 7. 21:49
 10/58 anonim ***** válasza:
37%

Tényleg gyerekek. De a férj rosszabb

Van hogy hirtelen kell, es nagyon, csak ilyenkor illik szolni, hogy "bocs ki kell mennem, mingyárt jövök"

Erre nem sértődünk be, a masik részről pedig nem kezdünk el ezen ugy hisztizni mint egy kisgyerek

2022. dec. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!