Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás azt gondolni, hogy ilyet normális ember nem csinál?
Csinálom a vacsorát a férjemnek, közben megkérdezi, mi volt a megbeszélésen. Elkezdek válaszolni, majd egyszer csak elsétál, magára húzza a wc ajtót.. Elment pisilni. Miközben hozzá beszéltem..
Mikor visszajött, mondtam neki, hogy ez nem normális. Erre kiborult, csapkodott, kiabált, hogy de ő egész nap dolgozik, és undorító vagyok,stb. Magára csukta a háló ajtót, ha kijön, látványosan duzzog.
Nem tudom, hogy szándékosan provokált-e, valamiért össze akart veszni. Vagy tényleg nem normális?
Vagy az én szemüvegemmel van a baj, ha annyira szeretném, ezt nem látnám gáznak?
Szerintem nagyon gáz ez a viselkedés.
Nem hagyok ott egy szó nélkül valakit, aki éppen hozzám beszél. Pláne ha én kérdeztem. Alap illem.
Nem főztem, nem vagyok fáradt. Szomorú vagyok, hogy a férjem ekkora bunkó. Szerintem normális ember ilyet nem csinál.
Ezt kérdeztem, hogy jól látom-e.
A barátom is ilyen ha hozzam beszél előtte kell állnom mint a cövek.
Multkor már engedélyz kértem a teregetéshez is. aztán megköszöntem neki hogy kiteregethettem.
En legalabb nem hisztizek.
De engem is zavar. Az egy dolog ha pl munkahelyen a fonok elott állni meg lesni kell moudulatlanul mig beszél, na de otthon is?
Tényleg gyerekek. De a férj rosszabb
Van hogy hirtelen kell, es nagyon, csak ilyenkor illik szolni, hogy "bocs ki kell mennem, mingyárt jövök"
Erre nem sértődünk be, a masik részről pedig nem kezdünk el ezen ugy hisztizni mint egy kisgyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!