Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás azt gondolni, hogy ilyet normális ember nem csinál?
Csinálom a vacsorát a férjemnek, közben megkérdezi, mi volt a megbeszélésen. Elkezdek válaszolni, majd egyszer csak elsétál, magára húzza a wc ajtót.. Elment pisilni. Miközben hozzá beszéltem..
Mikor visszajött, mondtam neki, hogy ez nem normális. Erre kiborult, csapkodott, kiabált, hogy de ő egész nap dolgozik, és undorító vagyok,stb. Magára csukta a háló ajtót, ha kijön, látványosan duzzog.
Nem tudom, hogy szándékosan provokált-e, valamiért össze akart veszni. Vagy tényleg nem normális?
Vagy az én szemüvegemmel van a baj, ha annyira szeretném, ezt nem látnám gáznak?
Szerintem nagyon gáz ez a viselkedés.
Nem hiszem el, hogy ennyi tuskó ember van.
Ha kérdezek valamit, amire válaszolnak nekem, és hirtelen rámjön az inger, szólok, hogy "szavad ne feledd, el kell szaladnom pisilni".
Ti tényleg csak úgy otthagyjátok szó nélkül a másikat, ha az beszél hozzátok?
#34 Én ha nagyon ki vagyok borulva, akkor igen. De nem direkt.
Pl. Hetek óta teljesen ki vagyok a cégnél. Utálom az egészet, fel akartam mondani már akkor, mikor kiderült terhes vagyok, de ugye így nyilván maradtam. Bent a cégnél basztatnak és túlóráztatnak, mert még nem akartam szólni, hogy terhes vagyok. Hétvégén meg este 10-kor is csörög a telefon és kiderül, hogy elrontottam valamit (nem jók a folyamatok, de én még utálom is amit csinálok. Eleinte jól ment, aztán megkaptam egy gyűlölt feladatot napi 2-3 órára, amiről beszéltem a főnökömmel, hogy nem akarom csinálni volt is rá megoldásom, de nem érdekelte, azóta mélyrepülésben van a teljesítményem). Az éves értékelésen lehúztak mert nem voltam kész egy feladattal, ami egy hónap múlva kiderült, hogy nem is az én hibám volt. Na azóta a főnököm, mintha be akarná bizonyítani, hogy nem tudom tartani a határidőket, lehetetlen dátumokat ad és nem definiált feladatokat, amiket szerinte már meg kellett volna csinálnom. Amit a PM el is hisz neki így ő is folyton magyarázza, hogy kész kéne vele lennem. Közben a másik kolléga, aki rájött, hogyha jóban van a főnökömmel, akkor eléri, hogy átkerüljenek róla rám a feladatok, szintén engem kérdezget olyan dolgokról, amiket ő is meg tudna nézni.
Na egy ilyen nap után hazamenve ír a közösképviselő és lecsesz, hogy pontosan miért is írtam, hogy nem jó a szerződés, mikor nem is értek hozzá (mindezt úgy, hogy kettőnk közül nekem van pénzügyi diplomám, én beszélgetem pénzügyi társasházjoggal foglalkozó ügyvédekkel, neki meg egy jogszabály értelmezése is problémát okoz).
Na és akkor a férjem elkezd mesélni és hetek/hónapok óta nem tudok normálisan rákoncentrálni. Szeptember eleje óta most volt az első olyan hétvége, amikor nem valami negatív dologgal foglalkoztam egész hétvégén (munka, a ház pénzügyei, a nagyszüleim betegsége, anyum kirúgása).
Szerintem mindenkivel megesik néha, hogy hosszabb - rövidebb ideig nem tud odafigyelni a párjára/barátaira. Egy stresszes munkahely, pl. nagyon nyomot tud hagyni az emberen.
Na, a "jajj, hogy mert elmenni pisilni" szövegből már eljutottunk oda, hogy a férfi önző és senkivel sem törődik soha, mindig csak a saját érdekét nézi.
És a többi cringe házisárkány még tapsol és egyet is ért a dologgal...
Rájöttem! Féltékeny a kollégádra. Meséltél valamit, felmerült egy férfi a megbeszélésen, erre elvonult pisilni hogy megnyugodjon, de nem sikerült neki lenyugodni, és kiadta a mérgét.
Elsőre nem gondolni ezeket, de nálunk többször volt ilyen. Utólag megvilágosodás jellegű rájönni.
Nem, nem először, mondom, én voltam a hülye, hogy válaszoltam. Ő ilyen, nem átmenetileg, ő ilyen. Nem emiatt a szitu miatt, ez csak egy.
Nem munkahelyi, sulis, online megbeszélés volt, nulla férfi.
Nem tudok elaludni sem, pedig 9kor már ki szoktam dőlni. Ő persze itt horkol mellettem, nyugodtan alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!