Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Túlzás azt gondolni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás azt gondolni, hogy ilyet normális ember nem csinál?

Figyelt kérdés

Csinálom a vacsorát a férjemnek, közben megkérdezi, mi volt a megbeszélésen. Elkezdek válaszolni, majd egyszer csak elsétál, magára húzza a wc ajtót.. Elment pisilni. Miközben hozzá beszéltem..

Mikor visszajött, mondtam neki, hogy ez nem normális. Erre kiborult, csapkodott, kiabált, hogy de ő egész nap dolgozik, és undorító vagyok,stb. Magára csukta a háló ajtót, ha kijön, látványosan duzzog.

Nem tudom, hogy szándékosan provokált-e, valamiért össze akart veszni. Vagy tényleg nem normális?

Vagy az én szemüvegemmel van a baj, ha annyira szeretném, ezt nem látnám gáznak?

Szerintem nagyon gáz ez a viselkedés.

2022. dec. 7. 21:26
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Elmegy pisilni néha? Én ezen akadtam ki? Jujj...

Asszem inkább lefekszem. Az építő jellegű hozzászólásokat köszönöm. Szép estét mindenkinek!

2022. dec. 7. 22:15
 22/58 anonim ***** válasza:
13%

#20!

Tehát amit kérdeztél, azt valójában már el is döntötted, tehát megerősítést vártál, nem valódi válaszokat.

Megint nem válaszolsz arra, hogy mennyit beszéltél, csak leírod, hogy "nem tudom 2 szóban elmondani". Attól tartasz, hogy ha leírod a valóságot, akkor kiderül, hogy te visszaéltél az ő figyelmével és idejével?

Tehát te unalmasnak nevezed, amiket ő mond. Jó fejnek tartod magad, de valójában nem figyelsz rá, mert akkor tudnád, hogy kikről beszél. És te még hazudsz is, mert úgy teszel, mintha figyelnél rá. Ő ugyanúgy nem figyel rád, csak nem hazudik neked.

2022. dec. 7. 22:20
 23/58 anonim ***** válasza:
24%

"Sajnálom, hogy egyeseknek még mindig nem világos, hogy nem hisztiztem."

Valószínűleg ez azért nem világos, mert igazából hisztiztél... Általában az "én nem hisztiztem" szöveg pont azt takarja, hogy hisztizel.

"Jeleztem, hogy ez a viselkedés nem normális."

Hogy az ember otthon elmegy pisilni? De, normális. A pisilése normális, a kiakadása nem, ahogy a te figyelemhiányod sem normális.

"Közel másfél órás megbeszélés volt, nem tudom 2 szóban elmondani. És tényleg, sajnos ahogy elkezdtem válaszolni, már sétált is el."

Húha. Aztán, visszajött, nem? Valószínűleg azt gondolta, hogy van benned annyi értelem, hogy a szemeddel látod, hogy elmegy pisilni és utána folytatod. Tévedett. A jó hír, hogy találhat még értelmes barátnőt.

"Rengetegszer hallgatom végig egyébként az unalmas monológjait különböző sportolókról, akiket nem is ismerek... De meghallgatom, ha igazán jó fej vagyok, még kérdezek is, mert olyan lelkesen mondja. Nekem ez a normális."

Ő is meghallgatja ám az unalmas értekezleted, csak pisilés után.

Ha meg valamit untok, hát mondjátok már meg egymásnak...

"Elmegy pisilni néha? Én ezen akadtam ki? Jujj..."

Pedig minden ember szokott ám pisilni.

"Asszem inkább lefekszem. Az építő jellegű hozzászólásokat köszönöm. Szép estét mindenkinek!"

Na, ne hazudj. Azt köszönöd, ahol egyetértettek veled. Attól nem lesz ám valami építő, hogy egyetértenek veled...

2022. dec. 7. 22:26
 24/58 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon könnyen meglehet, hogy szándékosan provokált, valamiért össze akart veszni.
2022. dec. 7. 22:28
 25/58 A kérdező kommentje:

Úristen, gratulálok!

Kiforgatásban profi vagy, gondolom sokat gyakoroltál!

Ez legalább annyira nem érdemel szót, mint a férfi hiszti.

Minden jót!

2022. dec. 7. 22:28
 26/58 anonim ***** válasza:
23%
2-es vagyok. Nekem csak egyszerűen nem egyértelmű, hogy mi a baj. Igen, az én férjem fosni is el szokott menni szó nélkül néha, ha tevékenykedek a konyhában. Ha hallom, hogy nem válaszol és csúkódik a wc ajtó, akkor dolga van. Ennyi. Ha végzett, kijön, akkor elmesélem. Ez tipikusan azaz eset, amikor nincs probléma, de generál egyet az ember. Sose jutott eszembe a férjemnek szólni, hogyha budira kell mennie miért nem jelenti be nekem előtte.
2022. dec. 7. 22:32
 27/58 anonim ***** válasza:
22%
Javítás - 4-es vagyok. Elírtam.
2022. dec. 7. 22:34
 28/58 A kérdező kommentje:

Akkor én vagyok rosszul összerakva, hogy ha kérdezek valamit, de nem várom meg a választ, szólok, hogy egy pillanat, és csak úgy fordítok hátat.

Ha utcán, munkahelyen beszélgetsz valakivel, ott is hirtelen egy szó nélkül eltűnsz, mert wc-zni kell?

2022. dec. 7. 22:36
 29/58 anonim ***** válasza:
66%

Nekem úgy tűnt, hogy nagyon nem volt kedve beszélgetni. Feltett egy "hogx vagy" jellegű kérdést, amikor kijött a másik szobából, amire te elkezdtél hosszan válaszolni, ami neki fel sem tűnt mert a gondolataiba méllyedt, mert nagyon rossz napja volt.

Így aztán az sem tűnt fel neki, hogy mondat közepén otthagyott. Viszont mikor kijött a wc-ről még mindig a gondolataiba mélyedve, akkor kapott egyet tőled, amin kiakadt.

Legalábbis én így interpretálom, ami történt.

2022. dec. 7. 22:36
 30/58 A kérdező kommentje:

Ez előfordulhat. Mert rendszeresen így van.

Én voltam a hülye, hogy válaszoltam. De tényleg. Tök őszintén. Mert tudhatnám már jól, ismerem annyira, hogy soha nem érdekli más, csak önmaga, amiről ő beszél.

Nem én nem érdeklem, senki, csak amiből érdeke származik. Csak azok a beszélgetések, amikből hasznot húzhat.

Rég látom, hogy ilyen, nem is nagyon szoktam mesélni, most beugrottam, mert még a beszélgetés hangulatában voltam, ahol normális emberek voltak, normális, érdeklődő, problémamegoldó kommunikáció zajlott.

Köszi a megvilágítást!

2022. dec. 7. 22:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!