Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom ennyire fél attól, hogy mások mit gondolnak róla?
A párom 20/l és valamiért nagyon sok energiát fektet abba, hogy mindenki kedvébe járjon és, hogy mindenkinek a legjobb legtökéletesebb oldalát mutassa.
A múltkor is elmentünk az egyik rokonoméhoz és egész úton attól félt, hogy vajon szimpatikus lesz-e ő nekik. Mondtam neki, hogy olyanhoz nem viszem, akik mindenkibe csak a rosszat keresik, de nem nyugodott meg. Meg sokszor amikor az ő rokonainál vagy ismerőseinél vagyunk sokszor rám szól, hogy mosolyogjak meg kérdezzem meg ezt meg azt, mondtam neki, hogy nem ettől lesz valaki kedves, mert állandóan mosolyog a másikra meg feltűnően jópofizni akar. Én például èszre veszem, ha valaki csak jópofizni akar, és amúgy rohadtul nem kíváncsi rám. Senki ne értsen félre nincs bajom semelyik ismerősével se, csak èn a kedvességet nem így mutatom ki.
De valamiért az anyja is ezeket a dolgokat erősíti meg benne. A nyáron elakart menni, az egyik helyi fagyizóba dolgozni, aztán az anyja addig rágta a fülét, hogy öltözzön ki minél jobban, hogy jó benyomást keltsen, hogy úgy kiköltözött, mint aki bankettre készül.
Igazából engem még nem is annyira zavarna, hogy ő ilyen, a probléma az, hogy rám is rám akarja vetíteni ezeket a dolgokat.
3:
Pedig nem hanyag az édesapja, pont, hogy igyekszik rávezetni, hogy ne aggodalmaskodjon ennyit.
2:
Az a gond, hogy szentül megvan győződve arról, hogy mindig mindenkinek a legjobb, lég szuperebb oldalunkat kell, hogy mutassuk.
1:
Ilyen konkrétan mèg nem volt. Olyan volt, hogy mentünk valahova vonattal és fel kellett hívnom az egyik kollégámat, akik amúgy is rosszul hall és kicsit hangosabban kellett beszélnem, mert a vonat is zúgott, de kb egy perc volt az egész. És egész vègig bökdösött, hogy ne beszéljek már hangosan mert lejárató őt. Amúgy szinte senki se ült a körülöttünk. Utána össze is vesztünk emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!