Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ilyen miatt szakítani? Normálisnak érzem, csak érdekel, mások mit gondolnak.
A párommal szépen haladt a kapcsolatunk, minden jó volt, összeköltöztünk. Felosztottuk egymás között a tennivalókat, hogy majd együtt takarítunk, úgy gyorsabb, az főz aki aznap hamarabb hazaér vagy hétvégén együtt stb.
Azonban ez a gyakorlatban nem működött, a párom szerint a takarítás az én feladatom, mert én vagyok a nő, jobban értek hozzá. A főzés szintén, mert ő nem tud (én sem úgy születtem hogy tudok) Amikor neki kellett volna főznie, mindig hozatott kaját vagy megvette készen, sosem főzött. Ezzel az volt a baj, hogy nem fért bele a költségvetésbe, elég sok pénzt elvitt. Eredetileg spórolni akartunk, de nem jött össze.
A takarítást eleinte csinálta, de az is rám maradt, a bevásárlás is, minden háztartásos dolog, mert hogy én vagyok a nő, én értek hozzá. Egy szendvicset sem akart összedobni, mert az túl sok meló, inkább megvette azt is boltban.
Nekem elegem lett belőle, hogy én csinálok mindent, megpróbáltuk megbeszélni, de nem változott semmi, szétmentünk.
Ahogy az egyes írta. Ki lehet ezt élezni férfi-nő problémára is, de elég annyi, hogy a barátod úgy gondolja, minden házimunka a másik dolga, te meg nem akarsz mindent egyedül csinálni, ezért nem illetek össze. Teljesen normális dolog, hogy ha két ember nem tud egyezségre jutni a közös élet sarkalatos kérdéseiben, akkor szétköltöznek.
Azért kíváncsi lennék, hogy a barátod, miután egyedül maradt, férfiként képes-e takarítani, mosni, bevásárolni, főzni, vagy azóta már megette a kosz, esetleg éhen halt?
Én gyakorlatilag ugyanezért szakítottam. Nem bántam meg.
27N
Azért feleztem a főzést, mert előtte más főztünk együtt, és ha akarta, meg tudta csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!