Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire normális ilyen miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ilyen miatt szakítani? Normálisnak érzem, csak érdekel, mások mit gondolnak.

Figyelt kérdés

A párommal szépen haladt a kapcsolatunk, minden jó volt, összeköltöztünk. Felosztottuk egymás között a tennivalókat, hogy majd együtt takarítunk, úgy gyorsabb, az főz aki aznap hamarabb hazaér vagy hétvégén együtt stb.

Azonban ez a gyakorlatban nem működött, a párom szerint a takarítás az én feladatom, mert én vagyok a nő, jobban értek hozzá. A főzés szintén, mert ő nem tud (én sem úgy születtem hogy tudok) Amikor neki kellett volna főznie, mindig hozatott kaját vagy megvette készen, sosem főzött. Ezzel az volt a baj, hogy nem fért bele a költségvetésbe, elég sok pénzt elvitt. Eredetileg spórolni akartunk, de nem jött össze.

A takarítást eleinte csinálta, de az is rám maradt, a bevásárlás is, minden háztartásos dolog, mert hogy én vagyok a nő, én értek hozzá. Egy szendvicset sem akart összedobni, mert az túl sok meló, inkább megvette azt is boltban.

Nekem elegem lett belőle, hogy én csinálok mindent, megpróbáltuk megbeszélni, de nem változott semmi, szétmentünk.

2016. jan. 23. 11:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, én is szakítanék, ha a párom ilyen szinten semmibe venne. Sajnos még most, 2016-ban sem halt ki ez a felfogás, hogy mindkét fél dolgozzon ugyanannyit, tegyen be a közösbe (természetesen, ezzel teljesen egyetértek), de ha hazaérnek, a "férfi" a kanapén tölti a nap hátralévő részét, mert ŐŐŐ fáradt. Az, hogy a párja (bocsánat, így: "párja") is k.rv@ fáradt, az senkit nem érdekel, mert neki 20 centivel kevesebb a lábaköze, úgyhogy tessék csak mosni-főzni-WC-t pucolni, meg "jaj kicsim, ha már ott vagy, csinálj már nekem egy szendót (miközben én vígan elnézegetem, és látványosan lesz@rom, ahogy egyszerre 8 dologgal foglalkozva kifingatod magad)"! És a legszebb, amikor ezek után nap végén hullafáradtan bedőlsz mellé az ágyba, ő közben szépen kipihente magát, és akkor legyen kedved akciózni azzal az emberrel, aki ilyen szinten semmibe vesz és sz@rik az igényeidre (és még odaáig sem jut el, hogy esetleg ha segítene, több időd maradna rá... az, hogy esetleg magadra, az már nonszensz, nem is tudom, hogy jutott eszembe). Ha meg fáj a fejed, akkor ne csodálkozzál, ha megcsal, frigid p.cs@ vagy. Wáhh... ne haragudj, kicsit elszaladt velem a ló. A lényeg, hogy igen, jól tetted, én is szakítottam volna ezért! A kapcsolatunkban egymást szerető és tisztelő, egymásra figyelő, egyenlő felekként kell, hogy működjünk, anélkül nem megy, és nem is kell.
2016. jan. 23. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is szakítottam volna. Mondjuk én az ilyen pasikat általában perceken belül elküldöm, egy alap feminista felfogás (ne jöjjön nekem a női szerepekkel, mert hányok) nálam a minimum.

25N

2016. jan. 24. 14:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Jobb,mintha így megházasodtál volna.Semmibe is vett,régi vágású.Úgyis fog találni olyan nőt,aki ennél lenyel neki többet is és te is egy normálisabb fazont.

22/N

2016. jan. 25. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!