Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan lányról akinek még nem volt barátja 24 évesen? Mennyire normális?
Figyelt kérdés
Nagyon félénk, visszafogott,csendes lány vagyok. Kedvesnek, intelligens lánynak tartanak, a külsőmmel sincs baj átlagos vagyok. (nem vagyok kövér sem) Most kezdtem teljes állásba dolgozni egyetem után. Munka után edzeni járok, nyelv tanfolyamra,csoportos edzés órára, az új munkatársaimmal ismerkedek. Nincs sok önbizalmam, pszichológushoz járok.2022. márc. 19. 16:53
1/4 anonim válasza:
"Nincs sok önbizalmam, pszichológushoz járok."
Szerintem a legjobb helyen jársz akkor. Ronda faszi vagyok, nekem se volt még senkim, én speciel pont ilyen lánynak örülnék, viszont te nem állnál le velem :). Természetesen nem haragszom érte. Viszont leírásodban azért érzek némi ellentmondást (jól nézel ki...), faszik tuti ostromolnának téged, ha így lenne. De akárhogy is, pszichológusnál jobbat nem tudsz szerintem.
3/4 anonim válasza:
Engem nem zavarna, nem verseny ez a téma.
4/4 anonim válasza:
Én 23 éves férfiként vagyok hasonló helyzetben. Örülnék egy ilyen barátnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!