Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ennyire nehéz normális...

Miért ennyire nehéz normális barátokat találni? Ti mit gondolnátok róluk ha a helyemben lennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először azzal kezdeném, hogy már annyiszor hagytak ott engem másért, hogy már nem tudom eldönteni, hogy bennem van-e a hiba vagy nem. Most 3-mas barátságban voltam, ami tudjuk, hogy általában hogyan végződik. Az egyik lány kezdett el csak eleinte barátkozni velem, én meg örültem neki, hisz egyedül lettem volna. Ezt a másik lány, akivel akkoriban legjobb barátnők voltak nagyon rosszul viselte, állandóan megsértődött ha velük voltam, nem is beszélt velünk csak telózott. Aztán amikor ő is elfogadta, hogy én is ott leszek minden jó volt igazából, jól elvoltunk 3-man. De most a nyár beköszöntével minden megváltozott. Ez a 2 lány egyszer sem írt nekem közel 2 hétig szerintem. Én rávettem magam és rájuk írtam, de válaszként csak ennyit kaptam tőlük :

Aki eleinte megsértődött :

Szia! Mi újság, hogy telik a nyár?

Szia, szuper ^^

A másik lány :

Szia! Mizu?

Szia

Eléggé rosszul esett, hogy egyikük sem kérdezett vissza, hogy velem mi van. Sőt ugye a másik lány csak annyit írt szia, semmi mást.

Aztán megint eltelt kb 2 hét. Annak a csajnak aki eleinte barátkozott velem lett messengere mert eddig nem volt. Aztán akkor ő írt igazából rám, hogy lett messengere, meg bejelölt. Utána elkezdtünk kicsit beszélgetni, de nem sokáig jutottunk, ugyanis én elküldtem neki a kedvenc énekeseim, amit megnézett, de nem válaszolt rá, nem is értettem miért. Utána azt hiszem másnap ő írt rám, de csak azt, hogy elkezdtem a kötelező olvasmányt, mert ő már rég elkezdte olvasni nyáron. Én csak írtam, hogy nem, még nem is tervezem.

Utána kb 2-3 hétig, lehet 1 hónapig nem beszéltünk, de ráírtam, hogy mizu, hogy halad azzal a filmmel amit még én miattam neki, hogy milyen jó és nézze meg. Így zajlott a beszélgetés:

Szia :) mizu, hogy haladsz a filmmel amit mutattam?

Most alig volt időm nézni, mert sok program volt.

Milyen program?

Voltunk parkba, strandon, Leser Cornerben, stb.

Egyrészt nagyon nem szeretem ha valaki nem bír visszaköszönni sem. Másrészt elég szűkszavúan válaszolt szerintem.

Azóta szerintem majdnem 2 hét megint eltelt azóta nem beszéltünk. Szóval ez a lány tipikusan olyan, aki csak sulis ügyekben ír. Ő szerintem még sosem kérdezte meg tőlem, hogy mi újság, most még vissza sem kérdezte amikor én kérdeztem, régebben legalább annyit megtett. Az meg a másik, hogy állandóan megnézte amit írtam, és soha nem írt vissza valami hamar. Írok neki este 10-kor pl megnézni másnap reggel 8-kor erre visszaír aznap este 7-8-kor.

A másik lányra ráírtam tegnap, különben ő nem írt volna. Csak annyit, hogy mizu? Erre csak annyit írt minden rendben. Ő sem kérdezi sosem vissza velem mi újság. Tök szar érzés.

Mindig én írtam szinte rájuk, ők csak 1-2 most nyáron, de ők sosem kérdezték meg velem mi van.

Szerintetek jogosan vagyok csalódott? Vagy nincs igazam?

Köszönöm előre is h végig olvasod és válaszolsz! ^^

2021. aug. 9. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked legalabb visszairnak.. :’) Az en “legjobb baratom” mar 5 napja ignoral, pedig online olykor. Talan a keretlen uzenetei koze is berakott, de erre nem vennek meg merget.

Szoval nagyjabol tudom milyen erzes ez az egesz, megha a kettonk tortenete elter valamelyest, akkor is.

A legnagyobb baj, hogy ezen javitani egyedul nem lehet, mindegyik felnek akarnia kell. :/

2021. aug. 9. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem úgy tűnik hogy nagyon érdekelnéd őket, gondolom mivel nem találkoztok/nem vagytok összezárva, ezért kijön hogy annyira mégsem vagytok jóban. Bár a 3. csaj, akinek csak most lett messengere, lehet azt se tudja hogyan "illene" beszélni neten, az meg általános sajnos hogy sokan azt hiszik róluk kell szóljon minden, vagy csak szórakozásra van a másik és csak addig érdekes, míg lefoglalják pár percre.

Láthatóan a netes beszélgetésben nincsenek benne, de egy találkára még elhívhatod őket, beszélgetni egyet valahol. Valamit találj ki, ahova nagy eséllyel mennének. Ha ott is húzzák a szájukat, terelnek, sejtelmesen mondják hogy "most nem jó", de persze időpontot nem hoznak fel, akkor ez teljesen komolytalan, engedd el.

Még ha benne is lesznek, akkor is egyértelmű hogy nem vagytok olyan szoros barátságban mint ahogy annak gondolod vagy gondoltad eddig, így ezt érdemes átrendezni magadban majd.

2021. aug. 9. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Már 6-7 éve feladtam (akkor voltam másodéves az egyetemen, szóval talán utólsó nagy lehetőség... sok hasonló érdeklődésű emberrel összezárva). Nem keresek tovább... majd ha lesz olyan, akivel összeillek, akkor vele barátság fog kialakulni. De felesleges ez az erőlködés... üres haverságra meg semmi szükségem nekem se.

29F

2021. aug. 9. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy "barátom", aki ignorál. Július 28-án azt mondta, hogy mesél majd ezerrel, mert annyi minden történt, csak előbb lezuhanyzik, érted. Azóta is zuhanyzik.

*El Risitas laugh*

Elengedem. Egyébként nagyon fáj, mert éveken keresztül best barátok voltunk, minden éjjel órákat beszéltünk, érted. Abszolút 10/10 best mates. Erre most így megunt vagy idk., de ennyi. El kell engednem nekem is őt.

2021. aug. 9. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát sajnállak, igazad legalább visszaírnak. De nekem így sem sokkal jobb, mivel gyakran csak egyszavas válaszokat adnak, és sosem kérdeznek vissza... Meg a kérdés, hogy mikor írnak vissza. Az egyik csaj már megnézte párszor amit írtam, mégsem írt vissza.

Remélem majd azért ír a barátod. Privátban vagy akár itt is, ha szeretnéd kiadni magadból, vagy elmesélni valakinek mi történt vele én szívesen meghallgatlak.

2021. aug. 9. 23:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát most már nekem is úgy tűnik, hogy nem érdeklem őket. A 3. csajjal eddig viberen beszéltünk, szóval szerintem nem ez a baja.

Az a baj, hogy ők már csak így, ahogy írnak sem tűnnek úgy, mint akik vevők arra, hogy találkozzunk...

Hát valószínűleg tényleg nem vagyunk abban. Vagy max ők ketten. Én azon is gondolkoztam, hogy lehet a nyáron ők jobban összebarátkoztak, találkoztak már, és csak engem hagynak ki, de lehet csak én gondolom így és amúgy nem így van, nem tudom.

2021. aug. 9. 23:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Ebből azt gondolom, hogy akkoriban volt valaki akiben csalódtál, igaz?

Ne add fel szerintem, nem szabad.

Egyébként milyen erőlködésre gondolsz?

Szerintem meg fogod találni majd azt aki megért téged, ne aggódj.

2021. aug. 9. 23:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudom milyen érzés. Nekem még előttünk akikről a kérdést írtam volt egy lány, akivel szintén több éve legjobb barátok voltunk, erre egy másik csaj tönkretette, ő meg otthagyott érte...

A te barátod lehet csak elfelejtette, hogy megígérte a mesélést, nem?

Én is néha elfelejtem.

Szerintem akár te is ráírhatsz. Igaz nem tudom a szituációt, de nem is beszéltek már annyira gyakran mint régen?

Megértem ha fáj elengedni, hiszen évekig veled volt...

2021. aug. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!