Szerintetek normális, hogy ilyen dolgokat nézegetek a neten? Ha valaki ezt elárulná nektek, mit gondolnátok róla?
Engem nagyon érdekelnek azok a dolgok, amiket nem mutatnak meg az embereknek.
Pl olyan természetesen mondják a hírekben, hogy egy balesetnek ennyi meg annyi ldozata volt, ezt lelőtték azt lelőtték..
Vannak olyan oldalak, ahol ezekről képeket tesznek közzé, és videókat is. Van sok olyan videó, ahol terroristák vagy drog cartelesek lefejeznek embereket, meg nagyon durva balesetet szenvedett emberekről fényképek, ahol a felismerhetetlenségig összeroncsolódott a teste.
Szóval ilyeneket napi szinten nézek itthon egyedül, mindig megnézem az összes újat amit felraknak -mert minden nap felkerülnek a legfrissebb aktualitások.
Viszont amikor állatokkal kapcsolatos, azt nem bírom végignézni és nem is nézem.
Nincs meg tiltva hogy miket nézhet az ember neten.
Mindenkinek meg van a saját egyéni érdeklődésű köre.
Szerintem ez normális.
Nem szórakozásból nézem, hanem mert érdekel hogy mik történnek, de az cenzúrázatlanul.
Meg az is, hogy milyen elvetemült emberek vannak a világon, akik mi mindent képesek megtenni.
Szerintem meg ez csak duma. Attól, hogy nem nézem még tudom mi történik, ha csak olvasok róla.
Miért kell látnod szétroncsolódott testeket, stb? Mi a jó ebben? De őszintén.
Az ilyeneket nem lehet leírni képek/videók nélkül. Engem pl igenis érdekel, hogy hogyan zajlik egy megkövezés az araboknál, hogy hogyan néz ki egy test ha átmegy rajta egy kamion, vagy a háborúk áldozatai.
Az egyik értelmesebb ilyen oldalon egész komoly dokumentumokat gyűjtöttek össze az iraki háborúról, és katonák beszámolóit, saját tapasztalataikat is el lehet olvasni, kommentelni is, és szerencsére nincsenek tabutémák. Pl érdekes, hogy a Poszttraumatikus stressz szindróma nem is a háborúból hazatért katonáknál jelentkezik inkább, hanem a szakácsoknál, meg az olyan dolgozóknál akik ott voltak, de nem katonaként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!