Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már nem normális amit csinál. Ti mit gondolnátok ha a barátotok ezt csinálná?
Egy dolog h 1x már eljátszotta a bizalmam már 1 éve..
na a múltkor húztam az agyát az ex-ével,h nyugodtan menjen vissza hozzá nemfogok megsértődni blabla(titkon remélve h valami szépet fog visszaválaszolni,h a semmiért se hagyna el meg ilyen)erreföl azt a választ kaptam h.. NE MONDJAK ILYENEKET MERT A VÉGÉN VISSZAMEGY HOZZÁ AZTÁN NÉZHETEK..aztán hozzátette h "viccel".ez az egyik,a másik..
h ma csak ő ment el bulizni énmeg irtam neki h "nemám felszed valakit:O"(megint remélve a szép szavakat ha már múltkor meg se közelítette a "romantikus választ"),visszairta h "nyugiii" ennyi. ezmi?!
és amikor megreklamáltam h azért mondhatna valami önbizalom növelőbbet mert utóbbi időbe egy szerelmes bók-ja se volt hozzám..
kiakadtam h nem képes semmi olyat mondani amitől csak egy kicsit is jobban érezném magam.
a pasik pasiból vannak, nem fogják azokat a szavakat használni, amiket mi mondanánk a helyükben
kiprovokálni a szép szavakat meg nem lehet, szóval egyáltalán semmi meglepő nem volt a reakcióiban
Azt gondolnám, hogy már nem szeret, és megcsal.
De vannak ilyen érzéketlen típusok..szóval nem biztos.
Tudom, hogy rossz érzés ha nincs mindig bókolva, de az én barátom is ilyen.
Van mikor nagyon megtud bántani az ő állítólagos "vicceivel", és akkor azt érzem hogy nem is szeret, stb.
De van ennek ellenére olyan oldala is, mikor látszik és kitudja mutatni hogy igazán szeret.
Az alapján, amit ide leírtál, te sokkal idegesítőbb vagy, mint a pasid...
Ezt nőként mondom.
Ne "titkon reméld", hogy azt fogja mondani, amit hallani akarsz. Mondd meg szépen neki, hogy mit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!