Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a nő - férfi barátságból lesz szex is? Szerintetek hogy van ez? Létezik csak barátság? Vagy csak a nők tartják be, hogy nem úgy gondolnak a pasira, hiába tartja jó pasinak meg normálisnak jó fejnek a srácot?
Igen sztem csak a notol fugg.
Van olyan pasi is ugyan aki nem akar szexet, de szinte 10 bol 1 ja elutasitja a szexet
Az nem igazi barátság, ahol a szex képbe kerül, vagy van vonzalom.
Van veled azonos nemű barátod? Vele akarsz szexelni? (Valószínűleg) nem.
Nekem vannak férfi barátaim. Olyanok, mint egy testvér. Látom, hogy jófej, látom, hogy a maga módján tud vonzó lenni, de nem merül fel, hogy legyen bármi. Pont azért lett barátság, mert eszméletlen jókat tudunk beszélgetni, egy húron pendülünk, értjük egymás humorát, de ennyi. Ő se az esetem, és én se az övé. Nem akarjuk egymást állandóan megérinteni, nem alszunk egy ágyban, nincs puszika, nincs birkózás vagy csikizés, nem ütünk poénból a másik fenekére, nem maszírozgatjuk egymást. Utóbbiak ugyanis nem tartoznak a barátsághoz, az már inkább egyfajta flört, fizikai vonzalom.
A barátságunk 20 éve töretlen. Sok nehéz helyzetben támogattuk egymást, ha baj van, hajnali kettőkor is hívhatjuk egymást.
Megoszlóak a vélemények és a tapasztalatok erről.
Sztm van, nekem 3 is van.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!