Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatod barátságból alakult ki? Ha igen, hogyan?
Még egyszer sem volt olyan, hogy barátilag közelítettem meg egy lányt, és abból több lett végül.
Általában ha baráti tengelyen építkeznek a felek, akkor abból barátság vagy barátzóna lesz.
Találkoztunk. Mindketten ki voltunk éhezve a szexre. Az első randin összebujtunk.
5 éve együtt vagyunk. Meg mindig szuper a szex.
Persze kellett hozzá hogy hasonló legyen az értékrendúnk a kulturális hátterúnk.
Nekem az elso pasimtol kezdve csak olyan van hogy szexualis orientaciobol indul bármi.
Meg akarnak kapni ezert kezdemenyeznek ezert megismerkedunk esetleg szex is van az elején vagy kaoasbol szenvedellyel indul stb.
Barati megkozelitessel még soha nem akartak tolem semmit. Szoval aki nem kezdemenyez vagy csak beszelgetunk elvagyunk az ugy altalaban kesobb se kezdemenyez abbol nekem soha nem lett még semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!