Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatod barátságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatod barátságból alakult ki? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Mesélnél róla? Szívesen olvasnék tapasztalatokat.
2021. szept. 7. 23:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A mostani páromat még 2017-ben ismertem meg kutyasetaltatas közben. Ő már akkor kapcsolatot szeretett volna, de én nem. Nem voltam olyan állapotban, hogy bárkivel is együtt tudjak lenni. Aztán következő évben is osszefutottunk egyszer, aztán jött egy hosszabb szünet és 1 éve megint találkoztunk, randiztunk, beszélgettunk és beadtam a derekam.

Ezt igazából nem nevezném baratsagnak.

A korábbi kapcsolataimban se ismertem őket azelőtt.

Viszont volt egy "fiúbaratom", aki lassan 15 éve epekedik utánam, de én soha nem akartam tőle semmit. Az egyoldalúnál is egyoldalúbb voltak az érzései. Nem tartom már vele a kapcsolatot, de elég taszító egy helyzet volt ez

2021. szept. 8. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy barátságból nem alakulhat ki párkapcsolat, de nálam ez nem működik. Vagy kb. az első találkozásnál azt érzem, hogy igen, ez az ember kell nekem, vagy soha nem jön az érzés.
2021. szept. 8. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A párok kétharmadánál barátságból alakul ki a szerelem. Nincs olyan, hogy barátzónából nem lehet, csak akkor nem, ha azért kerültél oda, mert egyébként nem vagy vonzó a másiknak szexuálisan.

[link]

2021. szept. 10. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!