Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy jó barátságból lehet egy jó párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy tök jó lány barátom,de én már nem úgy tekintek rá mint egy barát haneqm szeretem.most húsvétra is megleptem egy kis ajándékkel.Ha szakít a barátjával lehet esélyem nála?vagy ilyenkor mit érezhet? Várjak rá? És elmondta nekem hogy lehet kezd kiszeretni a barátjából.2013. ápr. 1. 19:13
1/2 anonim válasza:
Egy jó barátságból mindenképp lehet jó kapcsolat! Én is így vagyok a szerelmemmel, 4 év barátság után jöttünk össze, most pedig nagyon boldogok vagyunk együtt!:)
Ha szakít a barátjával, akkor miért is ne lehetne esélyed? Azt, hogy mit érezhet, azt csak ő tudhatja, illetve esetleg te is, attól függően, hogy mennyire ismered! Én sok sikert kívánok!:) 18L
2/2 anonim válasza:
nekem nem jott össze... :s ami meg rosszabb, se pasim nem volt, de egy igazi ko baratot os elvesztettem... az en velemenyem az hogy nem lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!