Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lány csókolózik egy fiúval ilyen módon, azt elítélitek?
Ha én és a fiú is érzünk vonzalmat egymás iránt, de smacizáson kívül nem akarnék tőle semmit többet, vagy komolyat, gondolok itt párkapcsolatra, vagy szexre (egy éjszakás). Az ilyen lányokról is ugyan az a véleményetek, mint akik szexet is akarnak egy estére? Sokat gondolkodtam már ezen, hogy egy csókban nincs semmi rossz, csak jól érezném magam, és ennyi. De ott van ennek a következménye, hogy olcsó lotyónak fognak tartani, és ezzel nem akarok olyan lenni mint a "többi ilyen lány". Soha nem mennék bele egy éjszakás szexbe, ráadásul ha párkapcsolatról van szó, azt komolyan veszem. Ha ehhez fontos az, hogy szűz vagyok-e vagy sem, akkor még az vagyok.
19L
Csak akkor vagy ribanc, ha mindig mással csinálod! :)
Nem fontos... akkor szűzku.rva vagy! :)
a csókban nincs semmi gáz :)
aszexet meg ahogy te szeretnéd és kívánod de én a te esetedben nem tenném
16/F
El ítélem...
Mondjuk nem tudom hogy lehet valaki ennyire érzelmi és értelmi 0...
Nem gáz, csak lehet, hogy mondanak majd ilyet... nekem semmi bajom a ribikkel sem, mint ahogy a nőcsábászokkal sem! Ők így szeretik...
Igaz, hogy te csak felületesen csinálod, de akkor is...
Ha ez nem zavar és még kívánod is, akkor csináld, érezd jól magad! :)
a csókban az a gáz h krvára egyértelműen azt jelzi a fiú irányába h akarod őt...szal szépen átb*szod az agyukat, és még azon rinyálsz h mások mit gondolnak...széép.
jah lány voltam ha ez számít
Háááát....
1. Meglesz rólad a véleménye a népnek
2. Ha te neked ez esik jól úgysem fogod vissza magad pár negatív véleménytől...Szóval felesleges kérdés..csak mert én azt mondom, hogy ne tedd mert nem szép dolog akkor nem fogod? (Nem ismersz szóval nem adsz a véleményemre ha negatív meg főleg nem..)
3. Én azért nem dugnám be mindenki szájába a nyelvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!