Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lány csókolózik egy fiúval ilyen módon, azt elítélitek?
Figyelt kérdés
Ha én és a fiú is érzünk vonzalmat egymás iránt, de smacizáson kívül nem akarnék tőle semmit többet, vagy komolyat, gondolok itt párkapcsolatra, vagy szexre (egy éjszakás). Az ilyen lányokról is ugyan az a véleményetek, mint akik szexet is akarnak egy estére? Sokat gondolkodtam már ezen, hogy egy csókban nincs semmi rossz, csak jól érezném magam, és ennyi. De ott van ennek a következménye, hogy olcsó lotyónak fognak tartani, és ezzel nem akarok olyan lenni mint a "többi ilyen lány". Soha nem mennék bele egy éjszakás szexbe, ráadásul ha párkapcsolatról van szó, azt komolyan veszem. Ha ehhez fontos az, hogy szűz vagyok-e vagy sem, akkor még az vagyok.
19L
2013. márc. 28. 18:27
11/11 anonim válasza:
Ilyen alapon le is szo.phatsz mindenkit akivel jól esne ...az se más mint a csókolózás mivel ott is csak jól érzed magad...De a csókolózás az semmi!! Egy fokkal több a köszönésnél, de káros az egészségre ha nem folytatódik többel...!!! A pasik nem szeretnek osztozkodni egy nőn és és általában többet akarnak mint egy csók, szóval ne húzd fel őket avval hogy csak csókolózol velük mert avval csak bántod őket.. De ha mindenkivel csinálod és nem csak egy embert tüntetsz ki az ilyen irányú figyelmeddel akkor olcsó lotyó vagy ezen nincs mit filózni ..és annak is fognak nézni...persze ha nem zavar akkor nyugodtan tedd...de a pasik ezt megcsalásnak hűtlenségnek nézik ha többet akarnának tőled mint egy futó akciót :-)És a futó akció az nem egy kis csókolózás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!