Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért rib@nc az a lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rib@nc az a lány, aki csókolózik egy buliban?

Figyelt kérdés

Van olyan barátnőm, aki már csókolózott ismeretlennel egy buliban. A baráti társaságomban is van néhány ilyen lány, és nagyon is normálisak, jó tanulók is vannak köztük, viccesek és nagyon is szerethetők.

Mégis mi az oka annak, hogy ezt többen ítélik el, mintha fiú/férfi csinálná? Mindkét félnek jó, szerintem egyik sem csinál semmi rosszat.

Ha emiatt ezek lányok rib@ncok, akkor a pasik mik..?

2012. okt. 20. 11:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem feltétlen az. Más tényezők szólnak inkább közbe, mint például hogy utána tartják-e velük a kapcsolatot, hogy egy este mennyi az a csók (mármint hány sráccal), vagy hogy a következő alkalmakkor is hasonlóak történnek-e.
2012. okt. 20. 11:52
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

nem ribik, csak szeretik jól érezni magukat :D Persze van, akinek a nyilvános smárolás egy buliban nem fér bele, én is inkább otthon smacizok a fiúmmal, nem pedig egy őrjöngő tömeg közepén. Vagy, ha már buliban vagyunk, akkor megvárom, míg hazakísér, és a kapuban csókolózunk.

A baj csak az, hogy a legtöbb ilyen buliban a csajok is full K.O-k és ilyenkor mindenkivel összehenteregnek, smárolnak fűvel-fával és egymás után fizettetik a koktélokat. Aki meghallja, hogy xy múlt szombaton smárolt xx-szel, az erre asszociál=>biztos tökrészegen kikezdett egy másik részeggel.

2012. okt. 20. 11:56
 3/12 A kérdező kommentje:

Hm... köszi a válaszokat.

Amúgy 2. hozzászóló- ha én ilyet hallanék, lehet, hogy én is erre gondoltam. Egyébként ha van barátjuk, eszükbe sem jutna ilyet csinálni. Van egy barátnőm, aki többször csinált ilyet, majd összejött egy sráccal, akit imád és biztos, hogy nem csalná meg.

2012. okt. 20. 12:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Olvastam egy ilyen kérdést: "Hogyan szerezz piát egy buliban ha lány vagy és nem akarsz piára költeni? De úgy kéne megúszni a pia dolgot h senkitől nem akarok semmit :D" Erre a komment: "tényleg muszáj megtenni az első lépéseket a qrvaság felé?" -> Valaki világosítson fel, legyen oly szíves. :D
2012. okt. 20. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, a szex is mindkét félnek jó.:)

Megyünk bulizni?

2012. okt. 20. 12:07
 6/12 A kérdező kommentje:
3.- Amint láthatod, a csókról kérdeztem. Ha írsz, a kérdésre válaszolj.
2012. okt. 20. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:
ezt csak a pasik mondják, de persze ők (akivel a csók történik) nagyon menők....
2012. okt. 20. 12:15
 8/12 A kérdező kommentje:
4.- Pont erről beszélek! :/
2012. okt. 20. 12:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha sima csók, az más, az elmehet poén vagy szórakozás kategóriába, persze ha nincs pasid, és csak 1-el csinálod.

Persze az már egész más kategória, ha smároltok és a pasi vagy te végigfogdossátok egymást.

2012. okt. 20. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
80%
Azért ri.anc mert azt ismeretlen emberrel csókolózik. És akkor ezek szerint mindegy neki hogy ki az, mert nem ismeri. Akkor hogy hivjuk az ilyet?
2012. okt. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!