Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rib@nc az a lány, aki csókolózik egy buliban?
Van olyan barátnőm, aki már csókolózott ismeretlennel egy buliban. A baráti társaságomban is van néhány ilyen lány, és nagyon is normálisak, jó tanulók is vannak köztük, viccesek és nagyon is szerethetők.
Mégis mi az oka annak, hogy ezt többen ítélik el, mintha fiú/férfi csinálná? Mindkét félnek jó, szerintem egyik sem csinál semmi rosszat.
Ha emiatt ezek lányok rib@ncok, akkor a pasik mik..?
nem ribik, csak szeretik jól érezni magukat :D Persze van, akinek a nyilvános smárolás egy buliban nem fér bele, én is inkább otthon smacizok a fiúmmal, nem pedig egy őrjöngő tömeg közepén. Vagy, ha már buliban vagyunk, akkor megvárom, míg hazakísér, és a kapuban csókolózunk.
A baj csak az, hogy a legtöbb ilyen buliban a csajok is full K.O-k és ilyenkor mindenkivel összehenteregnek, smárolnak fűvel-fával és egymás után fizettetik a koktélokat. Aki meghallja, hogy xy múlt szombaton smárolt xx-szel, az erre asszociál=>biztos tökrészegen kikezdett egy másik részeggel.
Hm... köszi a válaszokat.
Amúgy 2. hozzászóló- ha én ilyet hallanék, lehet, hogy én is erre gondoltam. Egyébként ha van barátjuk, eszükbe sem jutna ilyet csinálni. Van egy barátnőm, aki többször csinált ilyet, majd összejött egy sráccal, akit imád és biztos, hogy nem csalná meg.
Kérdező, a szex is mindkét félnek jó.:)
Megyünk bulizni?
Ha sima csók, az más, az elmehet poén vagy szórakozás kategóriába, persze ha nincs pasid, és csak 1-el csinálod.
Persze az már egész más kategória, ha smároltok és a pasi vagy te végigfogdossátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!