Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális ha 21 éves szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 21 éves szingli lányként csak arra tudok gondolni, hogy lassan férjhez kéne mennem és gyereket szülni?

Figyelt kérdés

Folyton azon parázok, hogy kifutok az időből. Emiatt sajnos sok rossz kapcsolatba is beleugrottam, mert megrögzötten kerestem az igazit.

Az előbb menyasszonyi ruhákat nézegettem és bőgtem.

Valamint attól is félek, hogy nem találom meg az igazit időben és már nem fogok tudni gyereket szülni.

2022. máj. 11. 23:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Még 29 évesen sem fogsz kifutni az időből. Teljesen normális, ha 21 évesen még nincs férjed és gyereked. Nem hiszem, hogy 2-3 év alatt manapság meg lehet teremteni kellően mindent ami ehhez szükséges lenne.
2022. máj. 11. 23:15
 2/26 anonim ***** válasza:
9%
Mondjuk úgy, hogy átlagos, de nem normális.
2022. máj. 11. 23:15
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
Nem normális és nem átlagos.
2022. máj. 11. 23:18
 4/26 anonim ***** válasza:
0%
Szabad veled ismerkedni?
2022. máj. 11. 23:19
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
#3: Miért ne lenne átlagos? Egy csomó hasonló csajt ismerek és rengeteg 1 éves házasság utáni válás emiatt van. Elég irreális, hogy az én környezetem lenne csak ilyen, maximum a sajátodban nem figyelsz másokra, csak a véleménybuborékodra, amibe az fér bele, ami kényelmes.
2022. máj. 11. 23:24
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Őh, hát a 21. században nagyon nem normális, hogy egy 21 éves gyerek a házasságon parázik. Tanulj, utazz, fejleszd magad, aztán majd jöhet az esküvő valamikor később.
2022. máj. 11. 23:57
 7/26 anonim ***** válasza:
23%
Én 23 éves vagyok és én is ugyanezt érzem. Ha gondolod, akkor átbeszélhetjük privátban, hátha könnyebb lesz elengedni ezt az érzést, vagy enyhíteni rajta. 🙂
2022. máj. 11. 23:57
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális amit teszel és ezt te is tudod. Szerencsétlen potenciális udvarlókat meg elijeszted ezzel a viselkedéssel. Maradnak a hazug seggfejek, akik mindent ígérnek majd amikor megunnak, lelépnek
2022. máj. 12. 00:11
 9/26 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szóval nem,nem normàlis. Én is szeretnék nyerni a lottón, de nem vettem szelvényt.

Kb te is így vagy.

2022. máj. 12. 00:37
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmúltál volna már 30 éves, még érthető is lenne valahol. 21 évesen még nem. Egyébként ha nem vagy Rottschield, se a felső tízezer ők, se valami nemesi családból, ahol fent kell tartani a vérvonalat, vagy egy bigott zsidó vagy muszlim családból, akkor egyébként sem vagy soha köteles szülni,ha az nem áll szándékodban.
2022. máj. 12. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!