Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 21 éves szingli lányként csak arra tudok gondolni, hogy lassan férjhez kéne mennem és gyereket szülni?
Folyton azon parázok, hogy kifutok az időből. Emiatt sajnos sok rossz kapcsolatba is beleugrottam, mert megrögzötten kerestem az igazit.
Az előbb menyasszonyi ruhákat nézegettem és bőgtem.
Valamint attól is félek, hogy nem találom meg az igazit időben és már nem fogok tudni gyereket szülni.
Én élem az életemet. Most fejezem az első évemet egyetemen, én is kirándulok (bár többnyire családdal), barátnőzök, űzöm a hobbijaimat stb.
Viszont, úgy irigylem azokat, akik férjnél vannak, akiknek van kihez hazamenni, akiket a gyerekükkel együtt szereti a férj.
És tudom, a legtöbb ismerősöm 25-35 között házasodik, vállal gyereket, és én is arra tervezem, egy kicsit félreértettetek.
Csak attól paràzok, hogy akkora sem fog nekem megadatni, hogy 30-35 éves vénlány leszek. Sajnos, ezek túlzottan lekötik a gondolataimat.
Gyereket meg nem kötelességből szeretnék MAJD (mondjuk jó lenne egy 5-10 év múlva) szülni, hanem mert anya szeretnék lenni és azért, mert fel akarok nevelni valakit, akit szeretek. Ennyi.
23, de butus vagy.
Semmi közöm a “kisebbséghez”. Azért, mert benned nincsenek ilyenfajta vágyak, vagy mert hiányoznak belőled a normális érzések, a vágy arra, hogy gyermeket akarj, ne másokat nézz idió!ának.
Én sem most akarok szülni, leírtam már. Hanem félek, hogy sosem fog valóra válni ezen vágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!