Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás azt gondolni, hogy ilyet normális ember nem csinál?
Csinálom a vacsorát a férjemnek, közben megkérdezi, mi volt a megbeszélésen. Elkezdek válaszolni, majd egyszer csak elsétál, magára húzza a wc ajtót.. Elment pisilni. Miközben hozzá beszéltem..
Mikor visszajött, mondtam neki, hogy ez nem normális. Erre kiborult, csapkodott, kiabált, hogy de ő egész nap dolgozik, és undorító vagyok,stb. Magára csukta a háló ajtót, ha kijön, látványosan duzzog.
Nem tudom, hogy szándékosan provokált-e, valamiért össze akart veszni. Vagy tényleg nem normális?
Vagy az én szemüvegemmel van a baj, ha annyira szeretném, ezt nem látnám gáznak?
Szerintem nagyon gáz ez a viselkedés.
Javaslom, hogy ne csak azt olvasd vissza, hogy ő milyen tuskó tud lenni, hanem azt is, hogy te hogy beszélsz róla. Mert azért téged sem kell félteni, hogy keress vagy generálj valamit, amivel bele lehet kötni...
Gondolkozz el, mit akartok egymástól és milyen életet szeretnétek élni.
29 értelmezte jól szerintem, jól leírta.
Nálunk olyan szokott előfordulni néha, hogy elkezdek beszélni, a párom meg közben elkezd egy tök random más dologról beszélni, konkrétan a szavamba vágva. Kb egy szintű tahóság. Ha előfordul, rászólok, vagy megköszönöm a figyelmet, hogy észre vegye magát.
Bunkóság ha beszélsz és szó nélkül otthagy mondat közben. Egyrészt. Másrészt ha felhozod, hogy nem esett jól, még csapkod, szentségel. Mint egy hisztis kétéves, akit szembesítettek vele, hogy megette a dugi csokit.
Neveletlen viselkedés. Mindkettő.
Az én férjem elég zaklatott mostanában, sokfelé megy, sokfelé figyel. Van, hogy mesélek valamit, majd másnap is és harmadnap rákérdez. VAgyis nem volt ott fejben és nem emlékszik, mit mondtam. Mondtam neki, hogy szét vagy esve életem mostanában, fogalmad nincs miről beszélek, de elmondom ma is ötödjére:)) Elnézést kért, hogy igaz, nem tud figyelni, sok van rajta. Semmi gond. Jó, hogy nem kezd velem ordítani, mert nem tudom megérteni, hogy mondat közben otthagy a konyhában... be ne pisiljen már szegény férjed...
#42: Nem, az a helyzet, hogy nem bunkó attól még mindig senki, hogy pisil. Viszont, ezen az oldalon rengeteg a frusztrált nő, akik ilyen sztoriban kihozzák, hogy véééégre szidhatnak egy férfit.
Egyszer amúgy bemásoltam pár kérdést, hogy mennyire máshogy kezelik a férfi-nő dolgokat az oldalon. Értelmes reakció nem érkezett rá, szóval, ha nem haragszol, nem fáradok ezzel megint.
46: Már megbocsáss. Ha nő veretne le egy ilyen hisztit, IS ugyanaz lenne a véleményem. Hogy ez baromi gáz. Tudnak nekem is összejönni dolgok, de nem vagyok ilyen tróger. Ennyi.
F/32
#47: Megbocsátok, hogy simp vagy. A pontozásod érthető! :D
A kérdésben szereplő férfi sem tróger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!