Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok idősebb ember azt, hogy egy jó házassághoz elegendő annyi, hogy a férj hazaadja a fizetését, nem iszik, nem lép félre, nem bántalmaz?
Konkrét emberekről lehet szó, nyilván nekik ilyen életmód jutott, és ők így értékelték ki a helyzeteiket.
Aki egy nagyvárosi belvárosi kislakásban lakik, el tudja tartani magát és a lakást, az nincsen rászorulva arra, hogy csak úgy legyen ott még valaki, púpnak.
Másnak meg nyilván olyan életkörülményei vannak, hogy kell az a púp, mert kell a pénze. Benne van a felsorolásban, hogy adja haza a pénzt. (És ne csináljon nagy bajt emellett.) Hát ezért.
Most a lepontozok azt hiszik hogy idősek kapcsolataban is annyi elvárás meg feltétel van mint a fiatalokéban?
Az ilyenek már leéltek egyutt 20 évet biztos hogy nem azon fognak veszekedni hogy a papa instamacákat követ.
Teljesen más az életszemlélet. A becsuletesség es harmonikus egyutt élés bőven elég sokesetben.
6: Nem is erről beszéltem. Persze , hogy nem volt netflix. De ma már ez is hatalmas "krízis" ha épp nincs, vagy "csak egy autó van és nem mindenkinek" úristen.. én is átéltem nagyszülőkkel, sőt! NEM azt mondom, hogy vissza kell oda zuhanni, hogy nem mersz kibontani egy zoknit és inkább megvarrod a régit mert tartalékolsz.
Csak azt, hogy az ingerküszöb valahogy teljesen máshol van. Ma depresszióba zuhannak ha a manikűrös szabadság miatt zárva. Persze, hogy más elvárások lesznek, mert már nem elég annyi mint régen ebben sem és semmi másban sem.
Én azt gondolom, hogy ez az alap, és nem vagyok idős. Nyilván a férj adja haza a fizetését, az közös kasszát jelent házasságban.
Az meg, hogy sok idősebbnek ez a jó házasság, azt nem hiszem, válóok lehet az is, hogy valaki rendszeresen becsapja az ajtót, vagy eltérő a humorérzék! Te miért gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!