Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társaim! A pároknak mennyire van férfias kiállása? Számotokra elegendő mértékben?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Arra lennék kíváncsi kicsit kifejtve, ha sétálok mellette az utcán, mennyire érzitek férfiasnak?
1: egyáltalán nem
10: nagyon ferfias
Ez a gyakorikérdések. Mit vársz? Hogy majd bevallja neked itt valaki a bizonytalanságait amit a kapcsolatában vagy a partnerével szemben érez? Hogy bevallja nem túl férfias a párja és talán rossz lóra tett?
Na még mit nem. Az én párom igenis k.rva férfias, én pedig egy szépnek mondott, jól kereső, intelligens és erkölcsös nő vagyok. :)
Húúú bammeg! Én olyan krva kíváncsi lennék már a párotokra de komolyan! Itt mindig az jön le, hogy itt mindenkinek valami extrém jóképű, kisportolt Men's Health modell típusú a pasija, mellette sztár plasztikai sebész, jacht tulajdonos a Karib-tengeren, egy milliárdos multi cég vezérigazgatója másodállásban. Emellett UFC töbszörös világbajnog, 15 danos aikido nagymester, UNICEF és WWF tiszteletbeli elnöke. Megmenti a fókákat és a delfineket, a gyerekeknek saját kezével farag játszóteret fatörzsekből.
Tudom, csak egy ilyen nyomit találtam, de ennél a tiétek 1000X jóképűbb-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!