Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek ez elegendő?
A szexbe beletartoznak ezek is igen, és nem, ez sincs naponta. Miért kellene megtennem ezeket, ha én nem vágyom rá? Előző párommal többször is erőt vettem magamon aztán kielégítettem szájjal meg hasonlók, utána meg sírtam a fürdőszobában, mint egy kis tini csitri, lelkileg olyan hatással van rám az, amikor én nem kívánom a szexet, de muszájból tennem kell valamit.
Szóval nem, akárkivel jönnék össze nem csinálok úgy semmit, ha én nem akarom mert kb. traumaként élem meg.
Ha heti 1-2x kívánom a szexet nem fogom heti 7x kielégíteni a páromat csak azért, hogy neki is jó legyen.
Nem minden férfi vágyik análra és hármasra..
Hasonló libidójú partnert kell találni, sokaknak elég a heti 1-2.
"Gondolom nem csak fekszel, mint egy bot, attól, hogy az anált és társait nem vállalod be."
meg az orált sem, meg a kézimunkát sem.
kérdező, hogy néz ki nálad egy jó menet?
Én nem írtam olyat, hogy nem elégíteném ki szájjal vagy kézzel a páromat. Amikor szexeltünk, akkor csináltam mindent. Nem az volt, hogy hétfőn egy orál, kedden egy kis kézimunka, szerdán egy kis digi-dugi.
Heti 1-2x szex, de akkor van minden.
Nem csak fekszem, mint egy bot, de szerintem nem is vagyok annyira jó az ágyban (bár erre még soha nem volt panasz, csak arra, hogy kevés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!