Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek ez elegendő?
szóval aki többet szeretne, mint heti 1 alkalom, az kizárólag egy szexmániás állat lehet, akinek semmi művelődés, hobbi, sport nincs az életében
éljen a gyk-s újprüdéria.
Miért, akkor elégítsem ki a párom, amikor nem akarom? Fapofával, meg olyan gondolatokkal, hogy "mikor élvez már el végre"? 🤦🏼♀️ Ha nincs kedvem nem csinálom, ez alap. Nem tudom, hogy hogy nevezhetitek magatokat férfinak úgy, hogy nektek az is kielégítő, ha a párotok muszájból elélveztet benneteket, közben meg csak azt várja mikor van már vége, mert nincs kedve hozzá 😀
Szerintem tok egyértelmű, hogy az aktuális hangulatomtól függ, nem vagyok egy baszógép már elnézést.
Hú, most elég jó volt a hangulata a hozzászólások összességének. Alig mentetek át szélsőségekbe... Csak azért jegyzem ezt most meg, mert néha nekem is szinte megalázó beleolvasni a hozzászólásokba, annyi bántást kap egy-egy kérdező, aki segítséget kér...
Kedves kérdező, biztos hogy van ilyen srác, akinek heti 1-2 az ideális. Csak meg kell találnotok egymást. Mert ha már csak akkor derül ki, hogy más az igényetek, akkor annak sértődés, csalódás, majd szakítás lesz a vége.
Visszább volt egy jó kérdés azzal kapcsolatban, hogy mennyire kielégítőek Számodra az együttlétek, nem válaszoltál rá, kérdező.
Azért érdekes ez, mert nekem is volt a tiédhez hasonló esetem az exemmel. Annyi különbséggel, hogy én alapból vágytam volna az együttlétre gyakrabban, de ő annyira rossz volt sajnos az ágyban, hogy már azt kívántam, hogy "jaj, csak ne akarjon szexelni". Ő is alapból olyan volt, hogy heti 2 este volt igénye szexre, olyankor 2-3 menet, de igazából rossz volt sajnos... És beszélni sem lehetett vele erről, h mit kellene másként stb. Vége lett később.
Szóval érdekes következtetéseim lettek utána. Alapból vágyom a szexre, de van olyan ember, akivel a hátam közepére sem kívánom...
Amúgy szerintem nem szabad, hogy ilyeneket állítsatok, hogy aki heti egyszer vágyik együttlétre, az beteg, vagy aki mindennap szeret szexelni, az baszógép... TELJESEN NORMÁLIS, hogy másak-másak az igényeink. Csak a megfelelő partnert kellene megtalálni. Akkor lehet kielégítő, és boldog a szexuális élet, ami természetesen kihathat az élet többi területeire is.
Nem arra értettem, hogy aki napi egyszer akar szexelni az baszógép, hanem arra, hogyha én nem akarok szexelni (ebbe beletartozik az orál is), akkor nem fogok, mert nem vagyok egy baszógép.
Egyébként teljesen kielégítőek voltak számomra az együttlétek heti 1-2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!