Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mindketten szeretttétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kindi kérdése:

Mindketten szeretttétek egymást de mégis elváltatok, van ilyen?

Figyelt kérdés

Már egy ideje vergődik a házasságunk, nem kérdés hogy mennyire szeret a férjem, mégis rengeteget veszekszünk, felbosszantjuk, megsértjük egymást. Valahogy a személyiségünk nem passzol össze. Ő gyorsan bepörög bármin, és negatív megjegyzéseket tesz a környezetére, gyorsan vezet és szidja a lassú (vagy inkább normál) vezetőket, nekem meg lassan lyuk nő a gyomromban...

Már ott tartok nem húzom halasztom tovább a dolgokat és véget vetek a házasságunknak, csak mindig megszólal bennem a lelkiismeret, hogy hát csak szeretjük egymást, akkor minek elválni. De amikor elképzelem hogy együtt maradunk, olyankor meg tépelődöm hogy hülye vagyok hogy benne maradok egy ilyen kapcsolatban amikor lehetnék sokkal boldogabb mással.

A nagy beszélgetéseken túl vagyunk, gyerek is van, egy. A kutyából nem lesz szalonna, neki ilyen a személyisége, vagy elfogadom vagy nem. Van olyan hogy egy darabig elvagyunk, de sosem tudhatom mikor kerül paprikás hangulatba és túl gyakran ez van, hogy egyszerűen nem tudjuk élvezni az együtt töltött kivéske időt.

Kíváncsi lennék, van e köztetek olyan, aki úgy szakított a párjával, vagy vált el, hogy közben szerették egymást?

Van olyan hogy két ember nem illik egyszerűen össze és jobb inkább külön?

2013. aug. 19. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A szeretet kevés. Sokan elfelejtik, hogy a párkapcsolat mások fontos alapköve a tolerancia, a tisztelet.
2013. aug. 19. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem ,hogy elválnék emiatt ,bár igaz nem ismerlek ,nem tudom hogyan éltek . Tudod tőle sokksl -sokkal rosszabbat is kifoghatsz ,nincs tökéletes ,ne keresd ,mindenkinek van hibája ! Valószinű ,hogy megváltozni nem fog ,és nem árult zsákbamacskát ,gondolom ilyennek ismerted meg .Szerintem ne dönts elhamarkodottan ,megbánhatod ! De a férjeddel ülj le sokadjára is átbeszélni a témát .Beszélgessetek ,bizonyára benned is vannak hibák amik neki nem tetszenek .Változtassatok mindketten ,találjátok meg az arany középutat ! Sok szerencsét :-) !
2013. aug. 19. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
A szeretet, szerelem tényleg kevés, ha nincs meg az összekovácsoló erő, a fontosabb dolgokban való együtt értés, na meg alap dolog, hogy élvezzük egymás társaságát minden téren. A párom és én sokban hasonlítunk, de sokban különbözünk is. Van úgy, hogy hónapokig nincs semmi zűr, minden okés, de van olyan, hogy háromnaponta összeveszünk, néha felemeljük a hangunkat, olyat mondunk, amit nem gondolunk komolyan, csak a düh kihozza...aztán mi lenyugszunk és megbocsájtunk, mert mi ilyenek vagyunk. Mióta vagytok együtt? Gondolom tudtad, hogy a férjed személyisége ilyen...és mégis hozzámentél. Ha hozzámentél azt üzented neki, hogy elfogadod így is, még ha néha paprikás hangulatban is van. Mi változott?
2013. aug. 19. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
8%
En nem ertem, hogy most mi a problemad? Hogy gyorsan vezet? Hat menjel busszal!!!
2013. aug. 19. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapasztalatból beszélek, de a szeretet szerintem is kevés. Hiszen ezt mutatja a példád... Fontos bizonyos mennyiségű kompatibilitás a pár két tagja között, roppant toleráns embereknél ez lehet kisebb, nem toleránsaknál magasabb szintre van szükség. Lehet szeretet, tisztelet, láthatod, hogy a másik remek ember, s ami zavar, az egy apróság és nem rossz, csak más, de ha Téged ez megőrjít, s nem tudod feldolgozni semmiképp, akkor nem vagytok egymáshoz valók. Szerintem az ilyen esetben lehet szépen elválni, főleg, ha nem szenvednek sokáig, mielőtt meghozzák a döntést. Hiszen nem utálod a másikat, csak nem megy, legyünk barátok, akkor viszed el a gyereket, amikor mindenkinek megfelel, de nem csak 2 hetente... Így gondolom.
2013. aug. 19. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!