Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermek nélküli( gyermekvállalási cél nélküli) házasságnak valóban nincs értelme?
#21 a család egyes vidékeken azt jelenti "gyerek". Például, "Hány családja van?" = Hány gyereke van.
Én is nagyobb koromban szembesültem ezzel.
Nekünk sem lesz gyerek - egészségi okok miatt -, de ha emiatt kifullad egy kapcsolat tíz év után...
Nos, ketten is tökéletesen megvagyunk.
- Utazunk (anélkül, hogy egy gyerekhez kéne bármit igazítani)
- random elmegyünk túrázni (amikor úgy gondoljuk, összecuccolunk is 5-6 órán keresztül az erdőben császkálunk)
- amikor kedvünk van, akkor egész nap csak az ágyban fekszünk, szeretkezünk, stb.
- ha úgy alakul emegyünk egy hosszú hétvégére
- mindketten tudunk a hobbinkkal foglalkozni, ami fontos - egy gyerek mellett ez nagyon nehéz, pl nekem, íróként lehetetlen lenne.
A melót nem számítva teljesen kötetlen az életünk, nem úgy, mint a gyerekes ismerősöknek.
Nemrég nyaraltak nyálunk kisfiúval, anyuka kilenckor indulni akart, a gyerek kilenckor még pizsamában hisztizett valami szrért.
Meg random kiverte a hisztit, amikor unatkozott, a nyakunkon lógott, a kaját kiborította, mert "nem ízlik neki", stb. stb.
Idegőrlő volt, pedig csak 2x3 napot töltöttek itt.
22-es, vidéken a nő is csak "van". A "gyerek" a fiú!
Ennyit erről. Undorító suttyó a legtöbb vidéki mentalitása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!