Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, sokan vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, sokan vagytok olyan kapcsolatban ahol a férj introvertált?

Figyelt kérdés

Sok mindent az internet világában vizsgál meg előbb és utána beszél, cselekszik csak otthon a feleséggel?

Nem idegesítő, hogy előbb vadidekenek véleményére kíváncsi és nem otthon vagy önmagában keresi a tudást és tapasztalatokat? Miért így működik valaki? Nekem erre még nem sikerült rájönnöm.

2022. okt. 31. 06:50
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Ebből az a gond, hogy ha megbeszélné velem valószínűleg tudnék hamarabb választ adni, mert nem a hülyegyerekek közé tartozok. Eszem ágában sincs degradálni senkit itt. Egyszerűen ha beszélne, kérdezne TŐLEM akkor nem kellene kutakodnia vadidegen emberek véleményében amik nem biztos, hogy fedik azt a fajta valóságot amire Ő kiváncsi. Nem értem, hogy miért fél valaki a választott másikfele mellett lévőtől kérdezni. Ez egy házaspár vagy mindegy milyen pár, de a közös dolguk. Szerintem. ;)
2022. nov. 2. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!