Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak akkor csinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor csinálom ezeket, mikor a szerelmemmel vagyok?

Figyelt kérdés
A barátaim és családom társaságában sosem bírtam megmaradni huzamosabb ideig. 2-3 óráig jól érzem magam velük, azután csak zavarnak és egyedül akarok lenni. A szemkontaktust sem tartom, 1-2 percenként a másikra nézek hogy lássam a reakcióját a mondandómra, vagy ha ők mesélnek akkor nyilván rájuk nézek. Viszont a szerelmem meg a szöges ellentéte. A múltkor mikor egy hetet voltam vele, nem igényeltem egyáltalán hogy "mikor lehetek már egyedül". Úgy is fel tudtam töltődni a szokásos zene hallgatás (fülhallgatóval) és olvasás kombómmal mintha egyedül lettem volna. Illetve vele mindig tartom a szemkontaktust, egyszerűen imádom figyelni a szemeit, a mimikáját. Ha csak szimplán hallgatom akkor is azon kapom magam hogy a szemébe nézek. És ez fura mert pont a szerelmünk előtt kéne zavarban lennünk és minden áron kerülni a szemkontaktust. Legalábbis eddig így tudtam.

2022. aug. 6. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi életképtelen ember
2022. aug. 6. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Én is ilyen beállítottságú, introvertált ember vagyok. Nagy szerencséd, hogy találtál ilyen embert, ne engedd el :)

"És ez fura mert pont a szerelmünk előtt kéne zavarban lennünk és minden áron kerülni a szemkontaktust."

Ez gyerekes félreértelmezés, nem a rajzfilmekben látottak alapján kellene értelmezni a szerelmet. A bizalom, nyugodtság, szabadság és megértés, amit érzel a közelében jelenti az igazi érzelmi köteléket, nem pedig az, hogy elpirulsz-e a bókoktól, meg hogy pillangók verdesnek a hasadban... Ha testiség/szex is jó vele, akkor ezt a kapcsolatot értékelni kell.

2022. aug. 6. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ez szerintem nagyon jó
2022. aug. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!