Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magukar csúnyának gondoló,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magukar csúnyának gondoló, emellett introvertált lányok: milyen pasival mennétek bele komoly kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Milyen pasik jönnek be nektek? Párkapcsolatot, vagy inkább szexet kerestek?
2022. jún. 6. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Extrovertaltak akik ellensúlyoznak

Megadjak azt amit en nem tudok magamnak.

2022. jún. 6. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem néz hülyének, egyenrangú félként kezel és a legjobb barátom is tud lenni, amellett hogy az ágyban is kiegészítjük egymást.
2022. jún. 6. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

párkapcsolatot

ambivertált legyen

külsőleg ne legyen extrém (vagyis olyan átlagos) és nem kell 183cm-nél magasabb (én 154cm vagyok:) )

szeresse a társast, kártyázni, az ágyban legyen elég nyitott kísérletező, bármit meglehessen komolyan beszélni vele, ne akadjon ki az morbid humoromon, és ha mondok valamit vegye komolyan mert én nem szoktam 3x szólni semmiért sem!

2022. jún. 6. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Általában az elsővel aki szembe jön. De az nem te vagy.
2022. jún. 6. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatot keresek főleg, az mindegy számomra hogy intro vagy extrovertált valaki.

Valaki olyannal mennék bele aki nyugodt vérmérsékletű, intelligens, türelmes, őszinte, hűséges, meg tudok vele beszélni mindent őszintén, hasonló az érdeklődési köreink, jó a humora és nyílván tartson engem vonzónak fizikai értelemben is.

Illetve, szeretem ha egy srác több témában is otthon van és kiterjedt az érdeklődési köre, lehet vele komolyan is beszélgetni vagy filozofálni, vitatkozni esetleg. Hogy ha ez megvan akkor már az érdekessé tesz valakit számomra, és arra sarkall hogy ismerjem meg jobban a személyt.

2022. jún. 6. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatba semmilyennel. Valószínűleg pont a már szélsőségesen introvertált mivoltom miatt nem bírnám elviselni, "megfulladnék" tőle. Tehát csak szexet keresnék. Nem tudnám konkrétan meghatározni, leírni, hogy milyen férfival, egyszerűen csak kívánjam, akarjam megérinteni, "rámászni", működjön a kémia, ne úgy kelljen győzködnöm, kvázi megerőszakolnom magam, hogy hozzáérjek, megcsókoljam stb. Nyilván esélytelen a csúfságom miatt...
2022. jún. 6. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatot keresek (nem mondom, hogy 100%-ig soha nem mennék bele egyéjszakásba, mert soha ne mondd, hogy soha... de nem az a pálya nekem). Milyennel? Tudjak hozzá vonzódni és ő is hozzám (szerencsére nem kifejezetten tömegízlésem van férfiak terén), személyiségre passzolunk, hasonló az értékrendünk, világnézetünk (én pl. mérsékelten liberális vagyok, nem jönnék össze radikális konzervatívval / jobboldalival), hasonló a humorunk, vannak közös érdeklődési köreink, "vízválasztó" dolgokban ugyanazt gondoljuk (pl. hol akarunk élni, akarunk-e gyereket, házasságot).
2022. jún. 7. 10:07
 8/10 A kérdező kommentje:

#1 Szimpatikus vagy, és szintén liberális. :-)

Milyen férfiak jönnek be?

2022. jún. 7. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Négyes vagyok, még annyival egészíteném ki a válaszomat, hogy azok a csendes, introvertált lányok általában (főleg incel-mércével nézve) bomba nők, és tényleg az első pasival komoly kapcsolatba bonyolódnak, aki szembe jön (néha még házasságba is), de ismétlem: az nem te leszel.
2022. jún. 7. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:

3: "az ágyban legyen elég nyitott kísérletező"

Amit leírtál ez alapján bőrszerkót és ostort kell elképzelni?

2022. jún. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!