Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magukar csúnyának gondoló, emellett introvertált lányok: milyen pasival mennétek bele komoly kapcsolatba?
Extrovertaltak akik ellensúlyoznak
Megadjak azt amit en nem tudok magamnak.
párkapcsolatot
ambivertált legyen
külsőleg ne legyen extrém (vagyis olyan átlagos) és nem kell 183cm-nél magasabb (én 154cm vagyok:) )
szeresse a társast, kártyázni, az ágyban legyen elég nyitott kísérletező, bármit meglehessen komolyan beszélni vele, ne akadjon ki az morbid humoromon, és ha mondok valamit vegye komolyan mert én nem szoktam 3x szólni semmiért sem!
Párkapcsolatot keresek főleg, az mindegy számomra hogy intro vagy extrovertált valaki.
Valaki olyannal mennék bele aki nyugodt vérmérsékletű, intelligens, türelmes, őszinte, hűséges, meg tudok vele beszélni mindent őszintén, hasonló az érdeklődési köreink, jó a humora és nyílván tartson engem vonzónak fizikai értelemben is.
Illetve, szeretem ha egy srác több témában is otthon van és kiterjedt az érdeklődési köre, lehet vele komolyan is beszélgetni vagy filozofálni, vitatkozni esetleg. Hogy ha ez megvan akkor már az érdekessé tesz valakit számomra, és arra sarkall hogy ismerjem meg jobban a személyt.
#1 Szimpatikus vagy, és szintén liberális. :-)
Milyen férfiak jönnek be?
3: "az ágyban legyen elég nyitott kísérletező"
Amit leírtál ez alapján bőrszerkót és ostort kell elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!