Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet meghódítani egy zárkózott, introvertált férfit?

Figyelt kérdés
Napokig chateltünk, érdeklődő volt, bár nem túl nyitott. Majd mikor már feljöttek a magánéleti dolgok is, kijelentette, hogy ő elég introvertált, magánakvaló és nem akar nagyon találkozni senkivel. Nem hívtam találkozóra, ezt magától mondta. Azóta nem ír, ha írok alig válaszol. Befordult. Hogyan lehetne hatni rá? Nem akarom ilyen könnyen elengedni. Én 28 éves vagyok, ő 40.

2022. okt. 18. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Így, hogy írta, hogy nem nagyon akar találkozni, hát elég nehezen.
2022. okt. 18. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Annak, hogy ő introvertált*, oka van. Ha kitartó személy vagy, akkor nyugisan, türelemmel légy hozzá, akkor talán lesz eredmény. Finoman, puhatolózva megkérdezheted tőle, hogy ennek mi az oka*, miben/hogyan tudnál neki segíteni, és érdemes jelezned felé, hogy te komolyan veszed őt, és kedveled.
2022. okt. 18. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló vagyok. Ezzel együtt csak a magam szemszögéből tudok nyilatkozni: azt mondanám, hogy a barátság útján, és jó eséllyel évek kellenek hozzá. Képtelen vagyok komolyan vonzódni olyan valakihez, akit felületesen ismerek, aki nem a barátom, akivel nem tudok mélyebben elbeszégetni - ezekhez pedig idő kell. Persze az ember elfantáziál, amikor valami kedves közeledést tapasztal, de ez csak egy impulzió. A testi vonzalom már az első látásra kialakulhat, de a lelki aspektus nélkül számomra ez egy üres dolog. Én azt mondanám, ne told túl a dolgot, minden kötöttség, feszélyezés és számítás nélküli barátságra törekedj. Hagyj neki szünetet is. Ha kölcsönös a szimpátia, idővel majd oldódni fog.

Ezzel együtt ha tényleg nincs (most) igénye kapcsolatra, akkor azzal nehéz lesz kezdeni bármit is.

2022. okt. 18. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ne erőltess semmit, és vedd tudomásul, hogy ennél talán sosem fogtok közelebb jutni egymáshoz. Amúgy lehet, hogy alapból tart a korkülönbségtől, de ha nagyon zárkózott, bizalmatlan, annak sokféle oka lehet (rossz nőminták, csalódások, esetleg gyerekkori bántalmazások, de lehet egy "egyszerű" pszichés/idegrendszeri probléma is, mondjuk Asperger, az is megeshet, hogy még szűz, és szégyelli, de persze ezek keveréke is előfordulhat). Nekem sem könnyű elnyerni a bizalmamat, és ha valaki megpróbálna mélyebb kapcsolatot kialakítani velem, valószínűleg elmenekülnék, pont azért, mert rettegek attól, hogy kiderülnek a titkaim, és szégyellem is magam a dolgaim miatt. Ezért nagyobbrészt csak felszínes kapcsolatokat tartok fenn, vagy még olyanokat sem. Ha valakinek meséltem magamról, az egy idő után rendszerint csendben kihátrált az ismeretségünkből, és újabbnál újabb emberekben kellett csalódnom. Ezt nem akarom újra és újra eljátszani, és az az igazság, hogy nem tudom, tudnék-e annyira nyitott lenni, ami bármiféle normális és mély emberi kapcsolat fenntartásához szükséges, illetve hogy el tudna-e fogadni bárki is, tudnának-e szeretni.
2022. okt. 18. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
20%

40 éves életképtelen?

Csajszi ennyire nem becsülöd magadat? Felejtsd el és keress egy normális férfit!

2022. okt. 19. 06:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5#: Mert te az vagy...?
2022. okt. 19. 06:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem életképtelen, egyébként nagyon intelligens, sok dologhoz ért és művelt.
2022. okt. 19. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem lehet, hogy pl. autista (egy kicsit)? Azt esetleg megpróbálhatod, hogy elmondod neki: te elfogadod őt így is, minden esetleges hibájával, traumájával, félelmével stb. együtt. Mondd el neki, hogy te szeretnél vele találkozni, mert kíváncsi vagy rá, és nem fogod őt elítélni, és ha úgy érzi, akkor nyugodtan elmondhat bármit, de te nem fogod erőltetni, hogy beszéljen. Ezzel a magad részéről nagyjából megteszed, amit lehet, a többi már rajta múlik.
2022. okt. 19. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha ő kijelentette, hogy nem akar találkozni, akkor miért erőlteted?
2022. okt. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!