Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet meghódítani egy zárkózott, introvertált férfit?
Én hasonló vagyok. Ezzel együtt csak a magam szemszögéből tudok nyilatkozni: azt mondanám, hogy a barátság útján, és jó eséllyel évek kellenek hozzá. Képtelen vagyok komolyan vonzódni olyan valakihez, akit felületesen ismerek, aki nem a barátom, akivel nem tudok mélyebben elbeszégetni - ezekhez pedig idő kell. Persze az ember elfantáziál, amikor valami kedves közeledést tapasztal, de ez csak egy impulzió. A testi vonzalom már az első látásra kialakulhat, de a lelki aspektus nélkül számomra ez egy üres dolog. Én azt mondanám, ne told túl a dolgot, minden kötöttség, feszélyezés és számítás nélküli barátságra törekedj. Hagyj neki szünetet is. Ha kölcsönös a szimpátia, idővel majd oldódni fog.
Ezzel együtt ha tényleg nincs (most) igénye kapcsolatra, akkor azzal nehéz lesz kezdeni bármit is.
40 éves életképtelen?
Csajszi ennyire nem becsülöd magadat? Felejtsd el és keress egy normális férfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!