Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan legyen párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen párkapcsolatom ha introvertált vagyok és túl is agyalom ezt az egészet?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok

soha nem volt még komolyabb párkapcsolatom

próbálkoztak már páran, de nem volt komoly egyik sem

sajnos eléggé önbizalomhiányos vagyok, nehezen ismerkedek, sok idő kell mire feloldódok

mivel kisvárosban élek itt nem is nagyon van ismerkedési lehetőség plusz kb az összes embert ismerem itt, tényleg kicsi

érdeklődési köreimbe tartozik az olvasás (imádok) videojáték (nintendo switch-em van most, ps4 is volt csak meghalt) kirándulás, macskák(!!), netflixezni is szeretek

koncertekre is szoktam néha néha, de nem vagyok ez a nagy bulizós, utálom a tömeget, feszengek

lehet olyan fiú illene hozzám aki kimozdít a komfortzónámból vagy nem is tudom..

hátha van/volt valaki hasonló helyzetben c:

konkrétan már arra is gondoltam, hogy egyedül maradok az életem végéig ami azért durva lenne, de ennyire kilátástalannak érzem a helyzetemet

sok régi osztálytársamat már eljegyezték, megvolt az esküvő, már babát is várnak (ebből kimaradnék, nem akarok gyereket) stb

nekem meg van egy macskám aki már hosszú évek óta hű társam, de na, értitek mit akarok mondani

ilyen tinder meg hasonló appokat is kipróbáltam, de ott a legtöbben csak szexre mentek

köszi szépen, de ezt mellőztem, nem vagyok ez a fajta

szóval nem vagyok könnyű helyzetben

2022. aug. 14. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Dehogy vagy reménytelen, a leírásod alapján nekem szimpatikus a személyiséged. Én is introvertált vagyok és sok mindenben rám is vonatkoznak ezek a dolgok, ezért is nehéz találni valakit, akivel egy húron lehet pendülni. Nehéz, de nem reménytelen, ne aggódj!
2022. aug. 14. 23:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyedül biztos nem fogsz maradni emiatt ne aggódj
2022. aug. 15. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A másik nemből is nagyon sokan vannak így, ez annak köszönhető, hogy hasonló szülői gondoskodásban volt részetek az első életévekben. Jó hír, hogy ezek az emberek egymást szimpatikusabbnak találják a többieknél, tehát akinek hasonló gyerekkora volt, azokkal jobban megtalálod a hangot. Az egyetlen nehézség, hogy bár rengetegen vagytok, a rejtőzködő és öngáncsoló beállítódás miatt nehezen kerültök olyan helyzetbe, ahol meg lehetne szólítani a másikat. Ezért érdemes pl.túracsoportokhoz csatlakozni, mert természetkedvelő emberek közt több az ilyen, akár új, csoportos hobbikat is érdemes kipróbálni, pl.barlangászás, tánc, néptánc.
2022. aug. 15. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

"nintendo switch-em van"

Breath of the Wild? :D

2022. aug. 15. 12:34
 5/6 A kérdező kommentje:
négyes: az még nincs, jelenleg csak mariokart 8
2022. aug. 15. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Légy nyitott, használj ki minden alkalmat ismerkedésre. Itt írtad például játszatsz Mario Kart 8, és Playstation 4-en, ott is bírsz ismerkedni.
2022. aug. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!