Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen párkapcsolatom ha introvertált vagyok és túl is agyalom ezt az egészet?
25 éves lány vagyok
soha nem volt még komolyabb párkapcsolatom
próbálkoztak már páran, de nem volt komoly egyik sem
sajnos eléggé önbizalomhiányos vagyok, nehezen ismerkedek, sok idő kell mire feloldódok
mivel kisvárosban élek itt nem is nagyon van ismerkedési lehetőség plusz kb az összes embert ismerem itt, tényleg kicsi
érdeklődési köreimbe tartozik az olvasás (imádok) videojáték (nintendo switch-em van most, ps4 is volt csak meghalt) kirándulás, macskák(!!), netflixezni is szeretek
koncertekre is szoktam néha néha, de nem vagyok ez a nagy bulizós, utálom a tömeget, feszengek
lehet olyan fiú illene hozzám aki kimozdít a komfortzónámból vagy nem is tudom..
hátha van/volt valaki hasonló helyzetben c:
konkrétan már arra is gondoltam, hogy egyedül maradok az életem végéig ami azért durva lenne, de ennyire kilátástalannak érzem a helyzetemet
sok régi osztálytársamat már eljegyezték, megvolt az esküvő, már babát is várnak (ebből kimaradnék, nem akarok gyereket) stb
nekem meg van egy macskám aki már hosszú évek óta hű társam, de na, értitek mit akarok mondani
ilyen tinder meg hasonló appokat is kipróbáltam, de ott a legtöbben csak szexre mentek
köszi szépen, de ezt mellőztem, nem vagyok ez a fajta
szóval nem vagyok könnyű helyzetben
"nintendo switch-em van"
Breath of the Wild? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!