Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltan párkapcsolat?
Mindig visszahúzódóbb voltam az átlagnál, sosem érdekelt a bulizás, sokkal jobban éreztem magam egyedül, otthon, könyvet olvasva, videojátékot játszva, vagy csak egyszerűen zenét hallgatva és fekve az ágyon. Végül mikor már anyám is azzal jött, hogy ideje lenne kimozdulnom, ki kéne élveznem a tini éveimet, nem otthon begubózva ténferegni, csak veszekedésbe keveredtünk. Nem érzem jól magam nagy tömegben, szociális programokon. Csak pár közeli barátom van, suliban is kb 1-2 emberrel beszélgetek. Utánanéztem a neten és 100%-ig biztos lettem benne hogy introvertált vagyok. Na most van a suliban egy fiú akivel már egy éve beszélgetek, és bevallotta hogy szeret, így 1-2 hete járunk, de nem tudom élvezni a kapcsolatot, hiszen nem szeretek találkozgatni, még az ölelés is nehezemre esik. És nem a sráccal van a baj, mert nagyon kedves és megértő. Nagyon kedvelem. De mégsem tudok mellette kibontakozni, és találkozgatni sem szeretnék vele. Mégis hogyan változhatnék meg, vagy mit tegyek? Nem szeretném elveszteni, de a visszahúzódó személyiségemmel sem tudom mit kezdjek. Nagyon kényelmetlenül érzem magam. Ő az első barátom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!