Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, sokan vagytok olyan kapcsolatban ahol a férj
introvertált?
Figyelt kérdés
Sok mindent az internet világában vizsgál meg előbb és utána beszél, cselekszik csak otthon a feleséggel?
Nem idegesítő, hogy előbb vadidekenek véleményére kíváncsi és nem otthon vagy önmagában keresi a tudást és tapasztalatokat? Miért így működik valaki? Nekem erre még nem sikerült rájönnöm.
Jó, de ha van is sok személyes ismerős és nem csak cikkeket hanem a kapcsolatok terén történhető dolgokról Pl Te 10-es arról is itt informálodsz előbb vagy a saját utadon járod végig? Vagyis az közeli emberekből szerzed vagy a netről?
Te voltál most itt az utcsó csak azért kérdezlek pont téged. Más is írhat erre választ ha tud. :)
2022. okt. 31. 11:18
12/21 anonim válasza:
Kapcsolatok témában nem a netről informálódom. Sose tennék itt fel kérdést pl. Nagyjából úgy vagyok vele, hogyha valakit érdekel valami párkapcsolati probléma, nyugodtan kérdezzen meg róla.
2022. okt. 31. 11:33
13/21 A kérdező kommentje:
Jó válasz. Így is kell csinálni. ;) Bár ilyen lenne a férjem is!
2022. okt. 31. 11:55
14/21 anonim válasza:
Neveljed! Te élsz vele.
2022. okt. 31. 12:00
15/21 A kérdező kommentje:
Nincs problémánk, csak mostanában vettem észre, hogy egy egy sületlen kérdés ki van ide írva és lereagálják, amit utána egy egy beszelgetésünknél beszúr, hogy Ő ezt tudja, hogy úgy van. Mivel mostani felfedezésem ezért ebből vontam le azt a következtetést, hogy idegen vélményét olvassa és ad rá. Nem Ő teszi fel a kérdést szerintem vagy mit tudom én. :)
2022. okt. 31. 12:37
16/21 anonim válasza:
Én is introvertáltnak tartom magam. De ennek is vannak szintjei. Sőt már néha néha antiszocnak is gondolom magam (vagy inkább aszociálisnak). A netet én is szeretem, mert sok imfo van rajta és lexikális tudásáw bővítheti az ember különleges dolgokról. Meg engem kikapcsol. Az agyam ilyenkor nyugszik le és megyek alfába. Pl. amikor lefáraszt a napi sok szociális kontakt, a sok stressz, akkor ide vonulhatok vissza. Igénylem rzt egyszerűen. De ugyanakkor a sok mobilozás az lehet annak a tünete is, hogy valaki "menekül" a jelenből, az életéből. Ha pedig gyakorit olvas, akkor lehethogy van lelki gondja (depresszió) vagy keresi, hogy mások is vannak olyan élethelyzetben mint ő. De amúgy arra jó a gyakori, hogy rengeteg életsorsot ismersz meg, melyet amúgy nem tudnál meg egy járókelőről, sőt olyakat kiírnak ide az emberek, amelyeket rokonaiknak vagy ismerőseiknek sem mondanának el. Vagyis kicsit segít annak felierésében, hogy nem csupán fekete-fehér a világunk.
2022. nov. 1. 00:34
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszod!
Bármi elképzelhető.
Ugyan kétlem azt, hogy itt meg lehet találnia bárkinek is az önmagához feltett kérdésekre a választ. Túl sok agyamentség itt a sok sok kiírás. Olvastam egy két értelmes hozzászólást valóban, de sokszor a kirakott kérdés, beszéd téma amik elképesztenek. Tanulság leszűrése, hogy nagyon sok a buta ember.
Miinden estere köszönöm a hasznos válaszod! (Kezdem sejteni, hogy net függő a férjem.)
2022. nov. 1. 04:39
18/21 anonim válasza:
Szerintem a férfiak többségének sajnos nem nagy igénye van a feleséggel való megbeszélésre. Maga a kommunikáció nem erőssége a legtöbbüknek. Egy "ösztönösebb" szint működteti őket. Persze tisztelet a kevés kivételnek.
2022. nov. 1. 15:43
19/21 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves és okos a válaszod. Remélem ennyi az egész és nem több ami a dolog mélyén rejtőzhet!
2022. nov. 1. 16:11
20/21 anonim válasza:
Nem értem a kérdésed, ha magában nem találja a választ, és (gondolom, ezért) úgy gondolja, hogy a felesége sem tudja, akkor miért baj, ha a neten kutakodik? Előbb le akarja tisztázni magában, hogy hogyan vélekedjen, és csak utána áll elő a kérdéssel otthon. Ebben mi a gond?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!