Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, sokan vagytok olyan kapcsolatban ahol a férj introvertált?
Sok mindent az internet világában vizsgál meg előbb és utána beszél, cselekszik csak otthon a feleséggel?
Nem idegesítő, hogy előbb vadidekenek véleményére kíváncsi és nem otthon vagy önmagában keresi a tudást és tapasztalatokat? Miért így működik valaki? Nekem erre még nem sikerült rájönnöm.
"Sok mindent az internet világában vizsgál meg előbb és utána beszél, cselekszik csak otthon a feleséggel?
Nem idegesítő, hogy előbb vadidekenek véleményére kíváncsi és nem otthon vagy önmagában keresi a tudást és tapasztalatokat? Miért így működik valaki? Nekem erre még nem sikerült rájönnöm."
A másik I betűs szót keresed. Ez nem introverzió, hanem idiotizmus. Szívesen!
7-es, viccesen fogalmazol, de van benne valami. :) Azt hittem eddig, csak Én tartom ezt annak.
8-as, igen, sok infó van rajta. Sok felesleges vagy egyszerűen furcsa. Pont ezért a kérdés az az, hogy miért akár itt informálódik egy férj aki képes lehetne máshogy összeszedni a tudását. Pl.;arra gondolok, hogy beszélgetés itthon, vita akár és a válasz, hogy tudja, hogy az emberek hogy állnak hozzá és,hogy hogyan vélekednek az adott dologról. Ergo a vadidegenek véleménye hamarabb érdekli mint mondjuk a közeli ismerős, barát, család vagy akár az Én véleményem. Ez mind az internet bűvölete miatt van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!