Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extro és introvertalt között kapcsolat működhet?
Figyelt kérdés
Nem nagy hatrany egy kapcsolatban ha a férfi extrovertált, és pedig intro vagyok? Most ismerkedünk, mindketten eletreszolo kapcsolatot keresünk már. Ő 35, én 30.
Az az igazság, én úgy vettem észre, az extrovertált férfiak vonzóbbak számomra, de ezelőtt kivétel nélkül mindig intro pasit fogtam ki, így fogalmam sincs ez működhet-e.
2022. okt. 27. 10:31
1/10 anonim válasza:
ha nem szélsőséges a különbség, illetve nem okoz gondot elfogadni, hogy az extrovertált párod kevesebbet ücsörög otthon és gyakrabban jár társaságba, mint te, akkor simán
2022. okt. 27. 10:36
2/10 anonim válasza:
féltékenységre hajlamos embereknél viszont nem igazán működik.
2022. okt. 27. 10:37
3/10 anonim válasza:
Nekem határozottan jót tett. Fejlődtem mellette.
2022. okt. 27. 10:40
4/10 anonim válasza:
Nálunk működik. De alakultunk idővel mindketten. Én többet mozdulok ki, a férjem pedig elkezdte értékelni az otthon töltött időt is. Plusz én reggeli pacsirta vagyok, ő meg éjjeli bagoly. Szerintem többek közt emiatt is vagyunk már régóta együtt, mert nem megyünk egymás agyára. :D
2022. okt. 27. 10:54
5/10 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagytok szélsőségesen extro / intro, ill. mennyire vagytok kompromisszumkészek.
2022. okt. 27. 11:02
6/10 anonim válasza:
ez az életre szóló kapcsolat elégé szabályszerű felvázolás..
Jobban hiszek abban amikor 2 ember teljesen véletlenül találkozik és véletlenül kereszteződnek. Nem hiszek a sors szerűségben kimondottan, de amikor kettő ember között van valami szikra a valóságban lehet érdemes csiholni mert veszteni valója nincs senkinek ha persze szingli, de ha sz.r kapcsolatban van ami valóban kihűlt és menthetetlen ott se engedném el a dolgot. Sok ember úgy van vele , jön majd másik és mi van ha nem jön . A hajó sem köt ki végleg.
2022. okt. 27. 12:13
7/10 anonim válasza:
Nálunk abszolút nem működött. (Én voltam a nő, aki intro)
2022. okt. 27. 13:04
8/10 anonim válasza:
Nálunk jól működött,csak tiszteletben kell tartani a nő határait. 2évig voltunk együtt, vegül más miatt szakítottunk
2022. okt. 27. 13:19
9/10 anonim válasza:
Egyik fékezi-, a másik pörgeti a másikat, részben igen jó tud lenni.
2022. okt. 27. 14:17
10/10 anonim válasza:
Szerintem igen, én kifejezetten ebben hiszek. Én inkabb introvertált lány vagyok (ha nem is a szó legszigorúbb értelmében) de elég nyitott, inkább azt válogatom meg hogy mennyit és kivel. Viszont sokkal jobban vonzódom az extrovertált férfiakhoz és valahogy mindig ilyet is fogok ki, pedig nem szándékom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!