Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az nagy probléma,ha már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy probléma,ha már az ismerkedés elején nem érzek iránta semmit?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel 2. randin vagyunk túl,és egyáltalán nem mozgat meg bennem semmit, igazából, még csak le se akarok vele feküdni.

1. randin beszélgettünk az nem volt rossz

2. randin feljött hozzám beszélgettünk, együtt főztünk, együtt filmeztünk,az se volt rossz.

2.randi előtt megbeszéltük,hogy feljön hozzám,de nem lesz szex

Aztán éreztem,egy idő után hogy elkezdett kezdeményezni( konkrétan beleült az ölembe és elkezdte a hajamat babrálni)

de mondtam neki rögtön,hogy megbeszéltük én tartom magam ahhoz,2. Randin nincs szex.

Rögtön mondta nekem,hogy micsoda szava tartó úriember vagyok.

Pedig egyszerűen csak nem kívántam meg.

Pedig nem ronda csak,olyan unalmas a számomra.

Beszélgetek vele és semmi, már volt csók köztünk de igazából semmi,nem éreztem iránta semmit.

jan. 28. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A nők és a "lakás randi de nem lesz szex" az érdekes műfaj. Legutóbbi ilyennek az lett a vége hogy egyszer csak letérdelt elém és elkezdett szopni
jan. 28. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Pontatlan, te vagy az?
jan. 28. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy, ha nem is kívánod, hagynám a fenébe!!!
jan. 28. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Időpazarlás és feleslegesen szívatod a másik embert. Ha már most nem érzel semmit akkor az 5., 10., x. randin sem fogsz. Lehet dugtok, de közben meg lehet elmegy melletted 10 olyan lehetőség akinél éreznél is valamit. Semmiből a sehova tartasz. Legyél korrekt és mond meg, bocsi de nem érzed a csít.
jan. 28. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az hiszen csak 2 randi történt és nem jártok. Nyugodtan mondhatod, hogy többé nem akarsz vele randizni, nem tartozol neki érzésekkel, de tisztelettel ja.
jan. 28. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért randizol vele? Jó lenne tudni.
jan. 28. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Felesleges az egész.. Mond el neki, hogy nem megy a dolog.. minél előbb! Ha ő érezni kezd irántad fájdalmat okozol neki!
jan. 28. 16:07
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Senki sem ugyanolyan hatással van ránk ismerkedéskor. Van, akit az első perctől utálsz, más közömbös, van aki tetszik, van, aki megfog, és van akinek egy pillantásától megroggyan a térded.
jan. 29. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem többször volt így, mondjuk alapból nem vagyok egy szerelmes típus, szóval nem tudom mit kellene érezni ilyenkor :))
febr. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!