Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy áll mostanában Pesten a...

Hogy áll mostanában Pesten a járműveken való flörtölés, ismerkedés?

Figyelt kérdés
Két éve az egyik délnyugaton fekvő nagyvárosba költöztem és azóta alig-alig jártam Pesten. Régebbről úgy emlékszem volt ilyen, habár egyre csökkenő tendenciával... Itt ebből a szempontból aktívnak mondható a helyzet, szemek villannak, szájfény csillog, bugyik nedvesednek és meglett férfiak ájuldoznak nap mint nap... De ott Pesten most hogy megy ez?

jan. 28. 01:51
A kérdező szavazást indított:
Nincs már ilyen, teljesen megszűnt.
Néha előfordul.
Van ilyen és nagyon gyakori.
Van, de csak a 4-es 6-os villamoson.
19 szavazat
1 2
 1/16 anonim válasza:
A négyféle variáció felsorolása túl kevés. Úgy is előfordulhatnak ilyen esetek, hogy a megkérdezett közönségből senki nem veszi észre, amikor történik a felvázolt esemény.
jan. 28. 09:35
 2/16 anonim válasza:
Nem jellemző már. Férfiként én is csak kétszer ismerkedtem így, de azok legalább sikeresek voltak.
jan. 28. 09:36
 3/16 anonim válasza:

Tipikus 320as svájci doktor m-pakett kérdés.

Volt szerencsém egy p1el és egy californiaval Pesten közlekedni és pontosan ugyanúgy van hatás, mint régen.

jan. 28. 09:38
 4/16 anonim válasza:
Semmi kedvem ahhoz hogy kanos férfiak közeledjenek felém
jan. 28. 10:54
 5/16 anonim válasza:
Szerintem ha megütsz egy szintet, és emellett az ilyen tipikus rettegő, flegma, magukhoz szinte kizárólag modellmagazintól is jobb férfiakat elképzelő nőket kiszűröd és kikerülöd, akkor simán előfordulhat, hogy működjön. De kell a jó stílus, jó szöveg is, meg a legfontosabb, hogy tudd mikor! és kihez! érdemes odamenned. Szóval azt felejtsd el hogy bárhol bárkihez, de ha mondjuk szemeztek egy ideje, az simán lehet jó.
jan. 28. 13:18
 6/16 anonim válasza:
Szánalmas az ilyen viselkedés, menjetek szorakozohelyekre, ne tomegkozlekedésen ba**ogassátok az utasokat
jan. 28. 13:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Kedves #6: Nem ba**ogat**t említettem hanem flörtölést, ismerkedést. Jelentős különbég van a két jelentéstartalom között. Azt nem mondom, az egyik lehet a másiknak a következménye, de nyilvánvalóan nem nyilvános helyen... Amúgy évekkel ezelőtt láttam ehhez hasonlót is a 45-ös buszon az egyik hírneves gimnázium környékén. Ketten voltak és az egyik belefeküdt a másiknak az ölébe az pedig belenyúlt neki oda és símogatni kezdte... Én meg szemben ülem a 4-es ülésen. Mondanom sem kell mind a kettő lány volt én meg nem valami más vagyok...
jan. 28. 13:57
 8/16 anonim válasza:

Azért szánalmas mert te kijelented? :D Nézd, a magadféle rettegőknek ott van az okostelefon, most már bele tudsz bújni, a kutya se fog foglalkozni veled. Sőt, a biztonság kedvéért még dobj fel egy túlméretes fejhallgatót is. De a normális embereket hagyd békén, azok had éljék már az életüket, ne akard megmondani nekik hogy mit szabad és mit nem.

Szórakozóhely meg azért poén tőled, mert komoly pénzt tennék fel rá hogy azt se tudod az milyen, mivel még sose voltál :D

jan. 28. 13:58
 9/16 A kérdező kommentje:
Vagyis valami más vagyok, pontosabban...
jan. 28. 13:59
 10/16 A kérdező kommentje:
#8: Igazad van, teljesen egyetértek.
jan. 28. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!