Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van az hogy mostanában...

Miért van az hogy mostanában mindig zátonyra futnak a dolgok a lányokkal?

Figyelt kérdés
Elég sok randin voltam az elmúlt fél évben és egyetlen egyszer se követte ezt második randi több okból kifolyólag is. Volt hogy én nem akartam, volt hogy a lány nem akart folytatást és ez eddig tiszta sor is, de immáron több olyan is volt, hogy tök jól elvoltunk és úgy búcsúztunk el egymástól, hogy mindenképpen szeretnénk folytatást. Na és akkor mindig még napokig rendesen tök jól irogattunk egymással, már szerveztük a kövi alkalmat, amikor egyszer csak eltűnt a csajszi és azóta se válaszolt. Ezt azért furcsállom nagyon mert régebben sose történt ilyen, most meg már a harmadik ilyen eset történik rövid időn belül. Valakinek van esetleg tanácsa hogy mi lehet a hiba bennem vagy akár másban, vagy csak szimplán a rossz embereket fogtam ki?

2022. júl. 17. 01:49
 1/8 anonim válasza:

1.Ha személyesen ismernénk, lehet tudnánk valami használhatót is írni

2.Három esetből még nem kell messzemenő következtetést levonnod

3.Gondolom nem ér újdonságként, jó ideje egyre inkább terjed a ghostingolás. Úgy tűnik több ilyent fogtál ki. Te és bárki aki hasonlót tapasztal, úgy tudjátok megelőzni, hogyha ismerősi körben szóba kerül akkor megosztod hogy jártál. Így a többiek jó eséllyel nem vesztegetik az idejüket ilyen személyekkel. Máskor a haverjaid veled is megosztják a tapasztalataikat, így te se fecsérelsz feleslegesen időt és energiát.

2022. júl. 17. 03:01
 2/8 anonim válasza:
Örülj annak, hogy legalább a randiig eljutsz. Én régebben is azt tapasztaltam, hogy simán lelépnek az emberek akár a jó hangulatú beszélgetésekből is, és ez sajnos egyre inkább megszokottá válik. Az emberek többsége nem kitartó, újabbnál újabb izgalmakra vágynak, hamar ráunnak a másikra, mert érdekesebbnek tartják az újonnan megismert személyeket.
2022. júl. 27. 10:18
 3/8 anonim válasza:
Sikerült azóta? Nekem is nagyon nehezen megy..ugyanezek vannak amiket leìrtàln:/
2022. szept. 10. 07:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Azóta is ez van, még jópárszor megtörtént a kérdés kiírása óta, nem tudom hol lehet a hiba:/
2022. szept. 10. 14:58
 5/8 anonim válasza:
#4: Az a baj, hogy soha nem is fogod megtudni, hol a hiba. Aki nyomtalanul eltűnik, az gyáva és gerinctelen, még arra sem képes, hogy legalább a neten odaböffentsen neked valamit. És ha még meg is kérdeznéd tőlük, hogy mi a baj veled, a 99%-uk nem válaszolna, a maradék 1% pedig azt válaszolná, hogy "nincs veled semmi baj", amivel megint csak nem vagy beljebb. Sajnos ez van, ez lett a "trendi", az a legegyszerűbb, ha valaki nyomtalanul lelép, nem kell magyarázkodnia, és ami a legfontosabb, a felelősséget sem kell vállalnia. Te meg ott állsz, és nem érted, hogy mi van. Az ilyen eltűnés azért is genyó dolog, mert lógva hagynak, azt az érzetet keltve benned, hogy csak és kizárólag te lehettél a hibás abban, hogy így alakult a dolog. Az efféle emberek nagyon manipulatív módon úgy intézik a dolgokat, hogy neked kelljen rosszul érezned magad, és még te agyalj azon, hogy vajon mit ronthattál el, miközben lehet, hogy te nem is hibáztál semmiben, csak nem jöttél be a másiknak, viszont ő ezt gyáva megmondani.
2022. szept. 10. 17:27
 6/8 Pretorius25 válasza:

Nem értem mi a jó ebben a ghostingolásban! A nő aki neten ( teljesen mindegy milyen fórumon ) társat keres, miért csinálja ezt? Ezzel pazarolja a saját idejét energiáját is, nemcsak a férfiét!

Divat lett saját ( és mások ) idejét elba..ni??

2022. szept. 10. 21:14
 7/8 anonim válasza:
#6 néztem YouTube-on erről videókat,vagyis a pszichologiàjàról és a legtöbb esetben azért Ghostol mert nem tart elég izgalmasnak vagy vonzónak tart és azàltal hogy ìrsz neki érdeklődsz egy megerősìtést kap hogy ő egy jó nő , gyakorlatilag "bezsàkolt" és ez az önbizalom Boost azt teszi,hogy Ghostol és megy a következőre hàtha akad jobb is .. Szörnyű ezt hallani de ez az igazság sajnos. Én màr töröltem az összes társkeresőt akkor szòrakozzanak màssal , ne velem. Nincs időm az eféle jàtszmàkhoz :)
2022. szept. 11. 07:59
 8/8 Pretorius25 válasza:
Értem! Igazad van! Szomorú, hogy az ilyenek elveszik a valóban társra vágyók kedvét a társkereső platformoktól!
2022. szept. 12. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!