Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem megy mostanában az...

Miért nem megy mostanában az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Nektek is feltűnt, hogy mostanában a nullával egyenlő a lányok ismerkedési kedve?

Gyakran csinálok profilt Tinderre meg erre az új facebook ismerkedős cuccra is és azt veszem észre, hogy vannak időszakok (egybefüggő 1-2hónap) amikor annyi matchem van mint a sz.r, mondjuk semmi komoly nem alakul ki belőle általában, de van amikor meg semmi és csak ugyanazokat a profilokat dobálja fel.

Néha teszek fel kérdést itt is, van hogy összejön beszélgetés, de nagyrészt csak trollok vannak... de most itt is full uborkaszezon van, alig van mozgás. :D Nem igazán értem ezt.

Ismerőseimnél dettó ugyanezt látom, hogy nem jön össze nekik mostanában semmi ismerkedés ügyileg, ahogy itt sem egy jó másfél hónapja. :D

Mi van veletek lányok? :D

2021. szept. 30. 21:43
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nem tetszik nekik, hogy az ismerkedést kihagyva, az első találkozáskor rögtön mindenki meg akarja fektetni őket.
2021. szept. 30. 21:57
 2/14 anonim válasza:
#1 ott a pont
2021. szept. 30. 21:58
 3/14 anonim válasza:
Hülyeség, van olyan is, aki rendesen ismerkedne, de a) nincs olyan nő, akivel normálisan lehetne beszélgetni, vagy b) nem nagyon vehető számításba nőként.
2021. szept. 30. 22:07
 4/14 anonim válasza:
Szerintem megkezdődött a suli, jött egy csomó új ember az életükbe, inkább személyesen ismerkednek.
2021. okt. 1. 10:28
 5/14 Mathus válasza:

a kérdésre: valamit villantani is kell. kinyílt a világ, a mamahotelnél és a húszéves opelnél több kell.

nyilván lehet középsulis csajokra is hajtani, de jó eséllyel lassan azoknak is leesik, hogy mi van.

2021. okt. 1. 11:24
 6/14 anonim válasza:
Nekem megy. Ha egy lány nem akar ismerkedni akkor az illetővel van gond. Legalábbis nem szimpi a lánynak. Lehet az ismerőseid se olyan normálisak és jóképűek mint az elvárt.
2021. okt. 1. 13:45
 7/14 anonim válasza:
Gyakran az a baj, ha nem akarod megdönteni őket az első alkalommal. Szex kapcsolatot könnyebb szerezni, mint kapcsolatot, csak mondom.
2021. okt. 1. 13:51
 8/14 anonim válasza:
Eltorzultak a mai normák. A lányoknak agyába szállt a hatalom az instás nyalizóktól. Nehéz értékes személyiségű lányt találni. Amúgy meg nekem sincs már kedvem ismerkedni. Épp az ilyen selejt lányok vették el a kedvem. Azt hiszik a testük miatt ők az istennők, felsőbbrendűnek gondolják magukat, közben ugyanolyan büdöset ürítenek. Undorító a személyiségük. Nekem nem elég a jó test, szép pofika. Személyiségre megfelelőt már rég nem láttam. Ezért is jobb egyedül. Kérdező még pár év magány es te is lazán meg leszel egyedül a markoddal. Nem rossz ez az agglegény életmód.
2021. okt. 2. 02:15
 9/14 anonim válasza:

8,

Tehát legyen szép meg szüzies tökéletes lány, vannak elvárások

2021. okt. 2. 07:05
 10/14 anonim válasza:
9, vannak. Nem állatok vagyunk, hogy mindegy kivel csak b.sszunk! ( Bár tudom van egy csoport, akinél így megy és ezek szaporodnak, mint a patkányok.) Intelligens emberek megválogatják a partnerüket.
2021. okt. 2. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!